Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

06:52 7/3/2024 - Πηγή: Sportime

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Βίρτους Μπολόνια για την 28η αγωνιστική της EuroLeague με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει μία νίκη στη βαθμολογία.

Το ενδιαφέρον λοιπόν για τον Ολυμπιακό είναι τεράστιο καθώς με πιθανή νίκη και κάλυψη του ισχνού -2 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία (69-67) μπορεί να μπει στην τετράδα και να ελπίζει σε πλεονέκτημα.

Η

αποστολή των ερυθρόλευκων ωστόσο μόνο εύκολη δε θεωρείται. Οι απουσίες χτυπάνε και πάλι την πόρτα με τον πολυτιμότατο Τόμας Γουόκαπ να τίθεται εκτός αγώνα με διάστρεμμα. Εκτός θα βρίσκεται και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης όπως δύσκολα θα προλάβει και ο Μήτρου-Λονγκ.

Ταυτόχρονα ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος επιστρέφει στη δράση έχοντας μόλις 1 ομαδική προπόνηση. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, το βάρος στον χειρισμό της μπάλας και τη δημιουργία θα πέσει και στον Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο αγώνας Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Novasports Prime στις 22:00. Στην περιγραφή του ματς θα βρίσκεται ο Χρήστος Καούρης, το σχόλιο θα κάνει ο Δημήτρης Καρύδας ενώ το ρεπορτάζ θα μεταφέρει η Δώρα Παντέλη.

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα