Ολυμπιακός – Πόρτο: Τα τετ α τετ στην προπόνηση

Αρκετά σημαντικό το ματς Ολυμπιακός – Πόρτο για τους «ερυθρόλευκους»…

Αγώνας ο οποίος θα κρίνει τη συνέχειά τους στην Ευρώπη. Το ματς Ολυμπιακός – Πόρτο είναι το τελευταίο της φάσης των ομίλων του Champions League. Μέσα απ’ αυτό το παιχνίδι θα κριθεί αν θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και μετά τον Γενάρη.

Η ομάδα του Πειραιά

με νίκη της εξασφαλίζει σίγουρα την τρίτη θέση του ομίλου.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως παίρνει και την πρόκριση στους «32» του Europa League. Αυτός είναι ο βασικός στόχος αυτή τη στιγμή για τον Ολυμπιακό. Να εξασφαλίσει τη συνέχειά του στην Ευρώπη.

Ο τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, έχει δουλέψει αρκετά μαζί με τους συνεργάτες του για το αποψινό ματς με την Πόρτο. Ομάδα της πατρίδας του, την Πορτογαλία.

Θα έχουν αρκετή δουλειά οι «ερυθρόλευκοι» στο ματς που θα γίνει στο Καραϊσκάκη. Για αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς πέρα από τις γενικές οδηγίες, είχε να δώσει κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες και σε παίκτες.

Στο πλαίσιο της προπόνησης που έγινε την Τρίτη στο Καραϊσκάκη προχώρησε σε ορισμένα τετ α τετ. Μίλησε σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και τους μίλησε για τον τρόπο που θέλει να αγωνιστούν.

Μίλησε αρκετά με τον Γιαν Εμβιλά, δίνοντάς του συγκεκριμένες οδηγίες, ενώ τα… είπε και με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αμφότεροι είναι παίκτες «κλειδιά» για την παρουσία του Ολυμπιακού στο γήπεδο και σίγουρα με τη δική τους καλή εμφάνιση, ανεβαίνει επίπεδο και η ομάδα του Πειραιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτίνς: «Αν κάνουμε λιγότερα λάθη, θα προκριθούμε»

Το άρθρο Ολυμπιακός – Πόρτο: Τα τετ α τετ στην προπόνηση εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα