Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, αλλά και Μπρινιόλι, Πασχαλάκης φέρνουν scouts!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έχει το μενού απόψε, λογικό να είναι τίγκα οι εξέδρες στο Καραϊσκάκη. Ιωαννίδης, Αλεξανδρόπουλος και Καμαρά είναι μερικοί από αυτούς που ενδιαφέρουν. Οι εκπλήξεις είναι ο Πασχαλάκης και ο Μπρινιόλι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σέντρα στο εν Ελλάδι «clasico»  και εκτός από τουλάχιστον 15 ομάδες από τα ξένα που θα ΄ναι στα boxes του «Καραϊσκάκης» υπάρχουν και τα πρόσωπα που θα ΄χουν την τιμητική τους με ορίζοντα το… αύριο.

Καταρχάς, πάμε στους καλεσμένους:

Μπριζ, Στουτγκάρδη, Μπρέντφορντ, Λιλ και Μπολόνια είναι οι γκαραντί επισκέψεις βάσει της πληροφόρησης μας.

Ο καθένας για διαφορετικό λόγους και με τελείως διαφορετικό πορτοφόλι και «θέλω» εν όψει Ιανουαρίου. Πάμε εντός των τεσσάρων γραμμών. Στο χορτάρι που αποτελεί τον καθρέφτη.

Η απόλυτη σύγκρουση των Νο1. Αλέξανδρος Πασχαλάκης με 21 clean sheets σε 40 αγώνες με τον Ολυμπιακό απέναντι στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι που αφότου ήρθε στα μέρη αποτελεί κατά τεκμήριο τον καλύτερο τερματοφύλακα στη Stoiximan Super League.

Αμφότεροι με συμβόλαια που λήγουν τον επόμενο Ιούνιο. Αμφότεροι με salaries που βγάζουν έκπληξη όσο αφορά την ανταποδοτικότητα: μόλις 4 κατοστάρικα ο πρώτος, μόλις το 18ο συμβόλαιο στο «τριφύλλι» ο Ιταλός πορτιέρο!

Αμφότεροι ήδη σε συζητήσεις με τις ομάδες τους για επέκταση των συνεργασιών τους. Ανεβάζουμε γραμμές και πίεση. Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Βάσει του ρεπορτάζ παίρνει φανέλα βασικού σήμερα απέναντι στο… χθες και με την ευκαιρία που του δίνει Ολυμπιακός πρέπει να την εκμεταλλευτεί.

Την φιλολογία που ΄χει αναπτυχθεί πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν «καιγόταν» για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, χωρίς φυσικά να ΄χει επιβεβαιωθεί κάτι ανάλογο.

Το πρώτο του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ματς (σ.σ.: μετά το γκολ της πρόκρισης στο Γκενκ) του 21χρονου κεντρικού χαφ για να επιβάλλει το status του πιο επιβλητικά ανάμεσα σε Εσε και Καμαρά!

Πάμε στην… κορυφή. Φώτης Ιωαννίδης. Talk of the town, ο λεγάμενος στα μέρη μας. Πόσω μάλλον από την στιγμή που έβαλε δύσκολα σε Ακε/Φαν Ντάικ.

Το «πράσινο» θωρηκτό που ήδη το όνομά του ψελλίζετε σε ολάκερη την Ευρώπη και «μεγαλώνει» ταχύτατα. Σε σημείο που ήδη ο Παναθηναϊκός να σκέφτεται 8ψήφιο νούμερο σε οιαδήποτε πρόταση  που φθάσει στο email του.

Κόσμος ξένος. Πρόσωπα-πρωταγωνιστές. Αποδείξεις…

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Ιωαννίδης Αλεξανδρόπουλος, Μπρινιόλι Πασχαλάκης,olybiakos – panathinaikos, ioannidis alexandropoulos, brinioli paschalakis