Ολυμπιακός – Μίλαν Live Streaming

Ολυμπιακός – Μίλαν Live Streaming: Έτοιμος να τρελάνει όλη την Ευρώπη είναι ο Ολυμπιακός Κ-19 που αγωνίζεται τον τελικό του Youth League απέναντι στη Μίλαν.

Στις 19:00 λοιπόν απόψε, η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, θα παλέψει στη Νιόν της Ελβετίας για να φέρει την κούπα στην Ελλάδα,

κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες φιλάθλους.

Η ομάδα του Πειραιά έχει γράψει ήδη ιστορία με την πορεία που έχει κάνει, καταφέρνοντας να περάσει αρχικά από τη Λέτσι, που είχε πάρει το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Στη συνέχεια ήρθε το εύκολο πέρασμα από την Καμπάλα, όπου έδειξε ο Ολυμπιακός ότι είναι φτιαγμένος για πολύ μεγάλα πράγματα.

Τα νοκ-άουτ παιχνίδια όμως θα έδειχναν ακόμα περισσότερα, αφού δε θα μπορούσε να ανατρέχει η ομάδα κάποιο αρνητικό αποτέλεσμα.

Έτσι κατά σειρά ήρθε ο αποκλεισμός της Ίντερ, έπειτα η Λανς πήρε και αυτή την… κρυάδα, ενώ η Μπάγερν Μονάχου δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδια στα τρελά… μωρά του Ολυμπιακού.

Τέλος… έσπασαν καρδιές στον ημιτελικό με τη Ναντ, όπου στα πέναλτι και με «ατσάλινη» θέληση, πήρε μία πραγματικά σπουδαία πρόκριση.

Ολυμπιακός – Μίλαν Live Streaming

Πλέον ο Ολυμπιακός έχει ακόμα μία ιταλική ομάδα μπροστά του, αυτή τη φορά τη Μίλαν που θέλει να τη ρίξει στο καναβάτσο και να… βάψει ελληνική την κούπα.

Μιλάμε για μία σπουδαία αντίπαλο που έχει φυσικά εξαιρετικές ακαδημίες και πέρασε και εκείνη από σπουδαίους αντιπάλους αποκλείοντας, την Μπράγκα, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Πόρτο.

Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν και το έχει αποδείξει πολλές φορές φέτος, με τους παίκτες του να έχουν όλα τα φόντα να στεφθούν πρωταθλητές ευρώπης.

Όποιος θέλει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση μπορεί να το κάνει από το κανάλι τη Cosmote στο Youtube αλλά και από το Cosmote Sports.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα