Ολυμπιακός – Μεριά: Τα mind games για το νέο συμβόλαιο

Ο Γιασίν Μεριά διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον επιβραβεύσει με μια γενναία αναπροσαρμογή των αποδοχών του όπως αποκαλύπτει το Sportime στο φύλλο του Σαββάτου (31/8) και η στήλη «Sportime Παρασκήνια».

Το καλοκαίρι της απόλυτης εκτόξευσης: στην κορυφαία ενδεκάδα του Κόπα Αφρικά με το Μαρόκο, στ’ αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ολυμπιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός

– επιβεβαίωση Sportime: Συμφώνησε με Γκασπάρ, έρχεται Ελλάδα! (vid)

Την ίδια στιγμή που φημολογείτο έντονα ενδιαφέρον της Νάπολι. Ασχέτως υπόστασης ή όχι. Με συμβόλαιο μέχρι το 2022 και απολαβές που είναι 4 φορές μικρότερες από τον παρτενέρ του στην άμυνα, τον Σεμέδο.

Τι «μυρίζει»  εδώ; Ο Ολυμπιακός έχει ήδη στείλει μήνυμα στον εκπρόσωπό του για αναπροσαρμογή των οικονομικών όρων της συνεργασίας τους. Μόνο που στο πρώτο τηλεφώνημα ο Μεριά ήθελε 50% αύξηση και οι «ερυθρόλευκοι» έφθασαν μέχρι 25%!

Το mind game (και η διπλωματία) συνεχίζεται…

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Ολυμπιακός – Μεριά: Τα mind games για το νέο συμβόλαιο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα