Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Συνέντευξη Τύπου Live streaming

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Κράσνονταρ. Πριν όμως την προπόνηση της ομάδας στο Ρέντη, είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, και ο Κωνσταντίνος Τσιμίκας θα μιλήσουν για την αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ – Ειδικές οδηγίες στα εξτρέμ

Η ομάδα του Πειραιά θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Προκειμένου να έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στη Ρωσία.

Για αυτό και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προετοιμαστεί αρκετά καλά όλες αυτές τις ημέρες. Από την πρώτη στιγμή μετά την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ το μόνο που σκεφτόντουσαν οι Πειραιώτες, ήταν η Κράσνονταρ.

Παρακολουθήστε το live streaming της συνέντευξης Τύπου…

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Ολυμπιακός – Κράσνονταρ: Συνέντευξη Τύπου Live streaming appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα