Ολυμπιακός – Γκασπάρ: Ψάχνονται και οι Πορτογάλοι…

Ολυμπιακός – Γκασπάρ: Το όνομα του Μπρούνο Γκασπάρ έφεραν στο προσκήνιο οι Πορτογάλοι, κάνοντας αναφορά σε πρόταση του Ολυμπιακού. Κάτι το οποίο έγραψε συγκεκριμένα η «Ojogo».

Τονίζονατς πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του 26χρονου δεξιοπόδαρου μπακ. Από την άλλη όμως γράφουν πως η διοίκηση της Σπόρτινγκ αρνήθηκε την πρόταση των «ερυθρόλευκων». Αναφέροντας παράλληλα πως δεν έγινε

γνωστό ποια ήταν τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης της ομάδας του Πειραιά.

Από την άλλη όμως η «A’Bola», επίσης από τις μεγάλες εφημερίδες της Πορτογαλίας, γράφει ότι αναμένονται εξελίξεις, αλλά δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση.

Ο Ολυμπιακός, όπως συνηθίζει άλλωστε δεν επιβεβαιώνει κάτι αναφορικά με το θέμα. Αλλά πριν από μερικές ημέρες το όνομά του επίσης είχε βγει στο προσκήνιο. Με τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μπουχαλάκης – Μπολόνια: «Μπορεί να φτάσει στα 5 εκατομμύρια»

Οπότε όπως καταλαβαίνει κανείς ψάχνονται οι Πορτογάλοι για να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τον παίκτη της Σπόρτινγκ. Παράλληλα αναρωτιούνται πως γίνεται να έχει απορρίψει η Σπόρτινγκ μία πρόταση για τον Γκασπάρ. Από τη στιγμή που η ομάδα έχει τέσσερις δεξιοπόδαρους μπακ και θα πρέπει σίγουρα να φύγει κάποιος.

Στο μεταξύ θα πρέπει να τονιστεί πως για να έρθει ένας δεξιοπόδαρος μπακ, όπως είναι ο Μπρούνο Γκασπάρ, θα πρέπει να υπάρξουν εξελίξεις με τον Ομάρ. Κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα, παρά τα σενάρια που κυκλοφορούσαν.

Δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη με τον Νορβηγό των «ερυθρόλευκων». Και επιπλέον η αγορά της Αγγλίας, απ’ όπου είχε προκύψει ενδιαφέρον της Κρίσταλ Πάλας, έχει κλείσει πλέον.

Αυτά, λοιπόν, είναι τα μέχρι τώρα δεδομένα για την περίπτωση Ολυμπιακός – Γκασπάρ. Δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό, αλλά είναι μία από τις περιπτώσεις που έχουν δει οι «ερυθρόλευκοι» όπως είχε γίνει γνωστό και προηγούμενες ημέρες.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post Ολυμπιακός – Γκασπάρ: Ψάχνονται και οι Πορτογάλοι… appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα