Ολυμπιακός – εξτρέμ: Το «θέλω» και ο «κλειδωμένος»

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο για τις μεταγραφές του καλοκαιριού να κλείσει το θέμα στα εξτρέμ.

Ολυμπιακός – εξτρέμ: Να μπορέσει να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί από την πώληση του Ντανιέλ Ποντένσε στη Γουλβς τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν από τα βασικά στελέχη των «ερυθρόλευκων» τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και όπως είναι λογικό η πώλησή του δημιούργησε κενό στο ρόστερ. Για αυτό και οι Πειραιώτες θέλουν να καλύψουν το κενό αυτό την προσεχή μεταγραφική περίοδο

του καλοκαιριού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ολυμπιακός – εξτρέμ: Στέλνουν τον Μπουά οι Ελβετοί

Όπως είναι ξεκάθαρο η θέση που θέλει να πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός, είναι ξεκάθαρο πως ψηλά στη λίστα της ομάδας βρίσκονται οι Κέβιν Μπουά και Ασράφ Μπενσαρκί. Δύο παίκτες οι οποίοι έχουν γραφτεί εδώ και ημέρες και όπως φαίνεται γίνεται… παιχνίδι από πλευράς «ερυθρόλευκων».

Ο Μπουά μένει ελεύθερος από τη Βασιλεία και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να ανανεώσει, κάτι που έγραφαν και την Τετάρτη στην Ελβετία, τονίζοντας: «Οι συμπαίκτες του Κέβιν θεωρούν απίθανο να ανανεώσει με τη Βασιλεία. Ο παίκτης θα φύγει και οι πιο καυτοί υποψήφιοι είναι ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας. Από κύκλους συμπαικτών του Μπούα, έχει ακουστεί ότι έχει ήδη συμφωνία με τον Ολυμπιακό». Η περίπτωση του Μπουά είναι όπως φαίνεται «κλειδωμένη».

Από την άλλη όμως υπάρχει και η περίπτωση του «θέλω» του Ολυμπιακού, που είναι ο Μπενσαρκί.

Ο Μαροκινός εξτρέμ αποτελεί τον μεγάλο στόχο των «ερυθρόλευκων» και τον θεωρούν ως την ιδανική περίπτωση για αντί-Ποντένσε. Είναι όμως πιο δύσκολη η περίπτωσή του, γιατί από τη μία έχει συμβόλαιο με τη Ζάμαλεκ. Αλλά και από την άλλη ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του για τη μεταγραφή αυτή.

Υπάρχουν ομάδες από Τουρκία και Γαλλία που επίσης θέλουν τον Μπενσαρκί. Οι Πειραιώτες όμως έχουν το ατού ότι αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που αρέσει στον 25χρονο εξτρέμ.

The post Ολυμπιακός – εξτρέμ: Το «θέλω» και ο «κλειδωμένος» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα