Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Όχι μόνο με τη φανέλα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το δεύτερό του δυνατό ματς δίνει ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα της Super League 1, αυτή τη φορά όμως στο Καραϊσκάκη. Το πρώτο ματς ήταν στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Τώρα όμως οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο γήπεδό τους την ΑΕΚ.

Δυνατό

ματς ξανά μετά από ευρωπαϊκή «μάχη». Με τον Παναθηναϊκό ήταν μετά την Τότεναμ και τώρα μετά την Μπάγερν Μονάχου ακολουθεί η ΑΕΚ.

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ

Το θέμα όμως είναι πως ο Ολυμπιακός τώρα θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο του. Στοιχείο που δίνει ένα ακόμη κίνητρο στην ομάδα. Το είπε και ο Μαρτίνς ότι θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» να πάρουν τη νίκη για τον κόσμο.

Από την άλλη όμως η ομάδα του Πειραιά θα πρέπει να παρουσιαστεί όχι όπως με τον Παναθηναϊκό, αλλά πολύ καλύτερη. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, αυτό δεν χωρά καμία αμφισβήτηση. Αλλά η χαλαρή εικόνα που είχε στο ΟΑΚα σε συνδυασμό με το πάθος που είχε ο Παναθηναϊκός, ήταν στοιχεία που μίκρυναν τη ψαλίδα της μεταξύ τους ποιότητας.

Για αυτό και κόντρα στην ΑΕΚ οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βγάλουν το πάθος και την αποφασιστικότητα που έχουν παρουσιάσει στην Ευρώπη.

Δεν γίνεται μόνο με τη φανέλα να κερδίσουν ματς όπως αυτό με την ΑΕΚ. Θα πρέπει και οι παίκτες να παρουσιάσουν αυτό που ξέρουν και πραγματικά μπορούν.

Οι δυνατότητες του Ολυμπιακού έχουν φανεί στην Ευρώπη, κόντρα σε κάποια από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης!

Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έστω και στο μισό της απόδοσης που είχε απέναντι σε Τότεναμ και Μπάγερν να έχει κόντρα στην ΑΕΚ, τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Όμως στην Ελλάδα δεν έχει δείξει ακόμα αυτό το πρόσωπο. Με τον Παναθηναϊκό το χρειάστηκε και δεν το έβγαλε.

Τώρα όμως ο κόσμος θα είναι στο Καραϊσκάκη και θέλει να δει τον Ολυμπιακό που έχει δείξει ότι γουστάρει να βλέπει!

ΥΓ: Σε περίπτωση που όντως επικρατήσει η ενδεκάδα με Σουντανί πίσω από τον επιθετικό, θα παίξει μεγάλο ρόλο ο Γκιλιέρμε. Γιατί ο Βραζιλιάνος θα έχει και τον ρόλο να προωθεί την μπάλα μπροστά. Έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά θα πρέπει να είναι σε καλή βραδιά. Όποτε είναι καλός ο Γκιλιέρμε, ο Ολυμπιακός παίρνει αυτό που θέλει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Το προβάδισμα στον Ελ Αραμπί

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Όχι μόνο με τη φανέλα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα