Ολυμπιακός – ΑΕΚ ο Στίλερ, o Λίντχουτ στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Ελιτ ρέφερι (Στίλερ) στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ, Ολλανδός πρώτης κατηγορίας (Λίντχουτ) στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Σιδηρόπουλος στο ΛαμίαΆρης.

Μια και άλλη μια για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα της Super League. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

οι δύο διεκδικητές της φετινής κούπας με την μεταξύ τους διαφορά να είναι πλέον στο πόντο, μετά τη νίκη του δικεφάλου του βορρά κόντρα στον Ολυμπιακό, το βράδυ της Κυριακής στη Τούμπα.

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/5).
Το Ολυμπιακός – ΑΕΚ θα σφυρίξει ο Γερμανός Τόμπιας Στίλερ, ο οποίος πριν από ένα μήνα περίπου ήταν ρέφερι και στο ΑΕΚΠΑΟΚ (2-2) για την 4η αγωνιστική των play off. O 42χρονος διαιτητής είχε σφυρίξει και στα περσινά πλέι οφ το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0 και παλαιότερα το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 (18/10/20), ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 (23/2/20) και Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1 (17/2/19).

Στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός διαιτητής της αναμέτρηση θα είναι ο Oλλανδός α΄κατηγορίας της UEFA, Άλαρντ Λίντχουτ, ο οποίος είχε σφυρίξει και το παιχνίδι των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο Ελλάδας τον περασμένο Φεβρουάριο (1-2).

Τέλος, το παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής, ΛαμίαΆρης ρέφερι θα είναι ο Σιδηρόπουλος.

Τετάρτη 15/5

18.00 Λαμία – Άρης
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Στεφανής, Καραλής
4ος: Ματσούκας
VAR: Κατοίκος, Κωσταράς

20.00 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
Διαιτητής: Λίντχουτ
Βοηθοί: Χονγκ, Ίνια
4ος: Φωτιάς
VAR: Κάμφις, Κόλλιας

20.00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Διαιτητής: Στίλερ
Βοηθοί: Γκίτελμαν, Μπορς
4ος: Βεργέτης
VAR: Περλ, Μπουξμπάουμ

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα