Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Τρέλα για την Ρωσίδα που πήρε το χρυσό αγωνιζόμενη με το χέρι στην τσέπη

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Μια Ρωσίδα βάλθηκε να τρελάνει τους πάντες. Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με το χέρι στη…τσέπη!

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο 2020: Η «χρυσή» Βιταλίνα Μπατσαρασκίνα κέρδισε δύο μετάλλια στη σκοποβολή, στο πιστόλι. Το ιδιαίτερο στυλ της όμως ήταν αυτό που έγινε viral.

Οι οπαδοί της εκφράζουν την λατρεία του στα social media για το στυλ που αγωνίζεται η 24χρονη. Με το δεξί ρίχνει τις βολές και με το αριστερό χέρι στην τσέπη! Το κάνει να μοιάζει με…παιχνίδι.

Πάντως, βάση κανόνων, η νεαρή αθλήτρια δεν υπέπεσε σε κανένα φάουλ! Ειδικότερα, όπως αναφέρουν οι κανονισμοί, ο αθλητής πρέπει να κρατάει το πιστόλι την ώρα της βολής με το ένα χέρι. Έτσι, η Βιταλίνα έβαλε το ένα χέρι στην τσέπη και έκανε το επίτευγμά της viral.

Πάντως, όπως φαίνεται, η ίδια δεν το έκανε για να εντυπωσιάσει. Όπως αναφέρει ένας ειδικός του αθλήματος στα social media «το έκανε για να κρατήσει την ισορροπία της. Την ώρα της βολής πρέπει να στοχεύεις σταθερά και αυτός είναι ένας τρόπος για να μένεις ακίνητος. Έμεινε ψύχραιμη και πέτυχε τον στόχο της».

Η Βιταλίνα Μπατσαρασκίνα έχει διάφορες διακρίσεις σε βολές 10 και 25 μέτρων. Εκπροσωπεί την Ρωσική Ολυμπιακή Επιτροπή στο Τόκιο μετά την απαγόρευση της Ρωσίας να αγωνιστεί για παραβίαση των κανονισμών κατά του ντόπινγκ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOKYO OLYMPIC GAMES 2021 (@olympics2021)

Διαβάστε ακόμη:  

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Το παράπονο της Άννας Κορακάκη

Αγγλία: Έρχεται σφοδρό κύμα κακοκαιρίας

Survivor 30/7: Έγινε του… Άγιου Δομίνικου στα μπουζούκια – Παίκτρια τα έσπασε με «καυτή» εμφάνιση

Βασίλης Μπαντής για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα