Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Σπουδαίος Πετρούνιας!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και συγκέντρωσε 15.333 και η παρουσία του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο είναι δεδομένη.

Ο «άρχοντας των κρίκων», Λευτέρης Πετρούνιας, θα υπερασπιστεί στον τελικό των κρίκων το χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει στο Ρίο, καθώς με ένα άρτιο πρόγραμμα συγκέντρωσε 15,333 βαθμούς,  6,3 δυσκολία και 9,033 εκτέλεση

και ουσιαστικά περιμένει και την τυπική πρόκριση για τον τελικό.

Δεύτερος είναι ο Κινέζος Γιανγκ Λιου με 15.000 και τρίτος ο μεγάλος Βραζιλιάνος Αρτούρ Ζανέτι με 14.900 βαθμούς. Οι δύο σπουδαίοι αθλητές είναι οι μεγάλοι αντίπαλοι του Πετρούνια στον τελικό και απλά περιμένει την τυπική ολοκλήρωση των προκριματικών το μεσημέρι του Σαββάτου για να επισημοποιηθεί η παρουσία του.

Ο τελικός των κρίκων είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 2 Αυγούστου στις 11 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

pic.twitter.com/SlpdRZXXyA

— Ηellenic Olympic Committee (@HellenicOlympic) July 24, 2021

Terrific energy in the arena as two #Olympic champions perform: First, Eleftherios Petrounias delivered a fabulous Rings routine, earning 15.333 for the lead. Then Max Whitlock showed an extremely difficult Pommel Horse routine with one form break for 14.9, third right now.

— FIG (@gymnastics) July 24, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο ο Γκιώνης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Με το «δεξί» η Σάκκαρη – Πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης!

από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα