Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Βάρχολμ: «Ήταν η κούρσα της ζωής μου» (vid)

09:12 3/8/2021 - Πηγή: Sportime

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο απίστευτος Κάρστεν Βάρχολμ, πήρε το χρυσό μετάλλιο στα 400μ. με εμπόδια, συντρίβοντας το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Καταπληκτικός ήταν ο Κάρστεν Βάρχολμ στον τελικό των 400μ. με εμπόδια, που όχι απλά πήρε το χρυσό μετάλλιο, αλλά το έκανε και με παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Νορβηγός αθλητής, διέλυσε το προηγούμενο δικό του ρεκόρ, που είχε πραγματοποιήσει τον Ιούλιο, κάνοντας 45.94, ενώ στην ίδια κούρσα έγιναν έξι εθνικά ρεκόρ.

Μετά τη σπουδαία του εμφάνιση,

ο Βάρχολμ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ήταν η κούρσα της ζωής μου. Και ήταν ιδιαίτερο για εμένα που μπόρεσα να την κάνω στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων. Είναι η πιο ιδιαίτερη κούρσα στην ιστορία του στίβου. Είμαι χαρούμενος που κατάφερε να την κερδίσω. Σέβομαι και τους αντιπάλους μου που έκαναν αυτούς τους χρόνους. Σίγουρα άξιζαν και ο δεύτερος με τον τρίτο το χρυσό μετάλλιο.

Οι Ολυμπιακοί αγώνες στην Αθήνα ήταν από τις μεγαλύτερες αναμνήσεις μου. Ο φίλος μου Αντρέας Τόρκλινστεν πήρε το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό και αποτέλεσε δική μου έμπνευση».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από την Ελλάδα»

Βόμβα από Λινού: «Κολλούν και οι εμβολιασμένοι, νοσούν ήπια, αλλά και μεταδίδουν»

NBA: Στους Μπουλς Μπολ και Καρούσο, παραμένουν Πολ και Πόρτις!

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα