Ολιβέιρα: «Ήρθα στην ΑΕΚ λόγω Καρντόσο»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην πατρίδα του έδωσε ο Νέλσον Ολιβέιρα μιλώντας για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος σέντερ φορ αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να υπογράψει στην «Ένωση», τονίζοντας ότι ο κυριότερος είναι ο Μιγκέλ Καρντόσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΕΚ: Μίλησε με τον Πογιέτ η διοίκηση

«Πήγα στην Ελλάδα,

γιατί ο Μιγκέλ Καρντόσο έδειξε ενδιαφέρον για εμένα. Σκέφτηκα ότι ήταν ώρα να αφήσω την Αγγλία, γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα μπουχτίσει λίγο με τον καιρό.

Έπαιξε ρόλο ότι στην Ελλάδα μπορούσα να κάνω αυτά τα πράγματα και ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κλαμπ της χώρας, με έναν Πορτογάλο προπονητή που με ήθελε. Σκέφτηκα ότι είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα να συνεχίσω εδώ την καριέρα μου», ήταν τα λόγια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΕΚ: Με Κωστένογλου σε Τουρκία και Τρίπολη

Πλέον με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και τον Πορτογάλο τεχνικό να φεύγει μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο από την ΑΕΚ, μένει να δούμε πως θα αντιδράσει και ο ίδιος ο Ολιβέιρα.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post Ολιβέιρα: «Ήρθα στην ΑΕΚ λόγω Καρντόσο» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα