Οι σκέψεις Μιλόγεβιτς για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δίνει απόψε (20:30) το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα ήθελε πολύ να έχει την τριάδα Αμραμπατ-Τσούμπερ-Γκαρσία πίσω από τον Αραούχο, όπως στην Κρήτη, αλλά τώρα καλείται να αναπροσαρμόσει τα σχέδια του ελέω του τραυματισμού του Μαροκινού. Απών από το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης

είναι και ο Πέτρος Μάνταλος, όσο και ο Κώστας Γαλανόπουλος. Και επίσης ο Αντρέ Σιμόες είναι στην αποστολή, αλλά όχι έτοιμος για να μπει να παίξει. Οπότε οι λύσεις στον άξονα είναι λίγες και μετρημένες.

Η αναμενόμενη αλλαγή Γκαρσία-Αμραμπατ στο δεξί άκρο της επίθεσης είναι η αναμενόμενη. Και αναμένεται να το δούμε στο χορτάρι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ομως ο Σέρβος δεν… μένει εκεί. Στη θέση πίσω από τον φορ, θα βρεθεί έτσι ο Ντάρκο Γέβτιτς που αγωνίστηκε βασικός και με τη Λαμία.

Ετσι, η ενδεκάδα που αναμένουμε να δούμε είναι η… κλασική πλέον άμυνα Στάνκοβιτς, Μισελέν, Τζαβέλλας, Βράνιες, Χατζισαφί. Ο Σιμάνσκι με τον Λε Ταλέκ στα χαφ και ελαφρώς προωθημένο τον Γέφτιτς. Τους Γκαρσία και Τσούμπερ στα δύο άκρα και τον Αραούχο στον κορυφή.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Θεοχάρης, Μπακάκης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάϊ, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Τάσος Καπετανάκος για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα