Οι… προσεχώς 110 ελεύθεροι ποδοσφαιριστές της Super League

12:18 2/1/2020 - Πηγή: Sportime

Ποδοσφαιριστές της Super League, ελεύθεροι και… ωραίοι!

Το πρωτάθλημα 2019-2020 στη Super League 1 έχει μπει στο δεύτερο γύρο νωρίτερα από κάθε άλλη φορά, καθώς η φετινή σεζόν περιλαμβάνει αγώνες διαβάθμισης.

Οι ομάδες μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας θα χωριστούν σε δύο γκρουπ, το «1 ως 6» που θα αναδείξει τους πρωταθλητές και τους… Ευρωπαίους και το «7 ως 14» που θα κρίνει τη

«μάχη» της παραμονής.

Και οι 14 ομάδες θα  μεταφέρουν τους βαθμούς τους, αλλά υπάρχει μία σημαντική διαφορά. Στα πλέι οφ οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές και θα υπάρχουν 10 επιπλέον ματς, στα πλέι άουτ όμως μονές.  Όσες τερματίσουν στις θέσεις 7, 8, 9, 10 θα δώσουν 4 παιχνίδια στο «σπίτι» τους και 3 μακριά από αυτό, ενώ οι εναπομείναντες (11η, 12η, 13η, 14η) θα κληθούν να αγωνιστούν 4 φορές εκτός και 3 εντός. Η σειρά των αναμετρήσεων θα προκύψει από κλήρωση, ο 14ος θα υποβιβαστεί και ο 13ος θα δώσει μπαράζ με τον 2ο της SL2.

Οι ομάδες είναι βέβαια, νωρίς για να έχουν αρχίσει τον προγραμματισμό για το επόμενο πρωτάθλημα, ωστόσο με τα υπάρχον δεδομένα, 110 ποδοσφαιριστές των 14 ομάδων μένουν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου.

Η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες που μένουν ελεύθεροι είναι η Λαμία, που μετρά 17 στο σύνολο. Ακολουθεί ο Άρης με 14 και η Ξάνθη με 13. Ο ΠΑΟΚ είναι με τον χαμηλότερο αριθμό ποδοσφαιριστών, συγκεκριμένα τρεις, με τον Ολυμπιακό, την ΑΕΛ και τον Βόλο των πολλών δανεικών στους τέσσερις.

Οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές της Super League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αβραάμ ΠαπαδόπουλοςΛάζαρος ΧριστοδουλόπουλοςΜατιέ ΒαλμπουενάΟμάρ ΕλαμπντελαουίΠΑΟΚΑντελίνο ΒιεϊρίνιαΜαουρίσιοΓιάννη ΜυστακίδηςΑΕΚΝτμίτρο ΤσιγκρίνσκιΝίκλας ΧουλτΒίκτωρας ΚλωναρίδηςΧρήστος ΓιούσηςΣταύρος ΒασιλαντωνόπουλοςΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣΜατίας ΓιόχανσονΣωκράτης ΔιούδηςΧρήστος ΔώνηςΕμάνουελ ΙνσούαΑνδρέας ΑθανασακόπουλοςΓιώργος ΒαγιανίδηςΚώστας ΑποστολάκηςΑΤΡΟΜΗΤΟΣΡαούλ ΜπαέναΡοντρίγκο ΓκάλοΓιώργος ΜανούσοςΧαβιέ ΟύμπιδεςΜπάλας ΜέγιεριΡόλαντ ΟυγκράιΜάντσονΣπύρος ΝάτσοςΔημήτρης ΤσατσόπουλοςΑΡΗΣΜπρούνο ΓκάμαΝτάνιελ ΛάρσονΜπράουν ΙντέγεΧαβιέ ΜατίγιαΝικολάς ΝτιγκινίΜιχάλι ΚόρχουτΔημήτρης ΔιαμαντόπουλοςΦραν ΒέλεθΆλεξ ΜενέντεθΧουλιάν ΚουέσταΜάρτιν ΤόνσοΟύγκο ΣόουζαΔημήτρης ΚωνσταντινίδηςΑπόστολος ΤσιλιγκίρηςΑΕΛΒαγγέλης ΜόραςΜανώλης ΜπέρτοςΌγκμουντουρ ΚρίστινσονΠαναγιώτης ΜπάλλαςΞΑΝΘΗΧρήστος ΛισγάραςΣτέλιος ΜαλεζάςΠάμπλο Ντε ΛούκαςΔημοσθένης ΜπαξεβανίδηςΒιτσέντσο ΡενέλαΑλεξάντερ ΚοβάτσεβιτςΜίκαελ ΝτίρεσταμΖεάν ΜπαριέντοςΣοφιάν ΚαντάΠέταρ ΤζουρίτσκοβιτςΖορντάν ΦοσέΒασίλης ΦασίδηςΠαναγιώτης ΣταθάκηςΟΦΗΘανάσης ΝτίναςΚρίστοφερ ΜπράουνΑνέστης ΝάστοςΓιάννης ΔερμιτζάκηςΜανώλης ΜπολάκηςΒαγγέλης ΝοικοκυράκηςΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΧερόνιμο ΜπαράλεςΜατίας ΙγκλέσιαςΆνχελ ΜαρτίνεθΒαλεντίνος ΒλάχοςΜαρκ ΦερνάντεθΧρήστος ΤασουλήςΠατρίτσιο ΜατρικάρντιΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΔημήτρης ΚυριακίδηςΑντριάν ΛουσέροΝίκος ΓιαννακόπουλοςΑλχασάν ΚαμαράΑντμίρ ΜπαΐροβιτςΗλίας ΓιαννιώτηςΠΑΝΙΩΝΙΟΣΠαναγιώτης ΚόρμποςΘανάσης ΠαπαγεωργίουΝόβιτσα ΜαξίμοβιτςΜάτιτς ΚότνικΒασίλης ΡέντζαςΖερεμί ΜαλέρμπΠέδρο ΆρτσεΓιώργος ΣαραμαντάςΝτομίνγκεςΓιάννης ΟικονομίδηςΑντόνιο ΜίκοΒΟΛΟΣΣτέργιος ΔημόπουλοςΑντώνης ΝτεντάκηςΒασίλης ΜάντζηςΤάσος ΚαραγκιόζηςΛΑΜΙΑΛουκάς ΒύντραΒασίλης ΠλιάτσικαςΝταμίρ ΚάχριμανΒάντερσονΓιάννης ΣκόνδραςΔημήτρης ΑνάκογλουΝτανιέλ ΑντέτζοΤάσος ΚαραμάνοςΚώστας ΘεοδωρόπουλοςΤαϊρόνΙσμαελ ΣασίΚώστας ΜπουλούληςΑλέξανδρος ΚαραγιάννηςΝίκος ΤσούκαλοςΆνταμ ΤζανετόπουλοςΜαρκ ΑσίγκμπαΛαζάρ Ρόμανιτς

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Οι… προσεχώς 110 ελεύθεροι ποδοσφαιριστές της Super League appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα