Οι οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων νιώθουν θλιμμένοι και άχρηστοι αν οι πελάτες δεν τους ευχαριστήσουν

Οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων μεταφοράς: Οι οδηγοί φορτηγών ντελίβερι αισθάνονται θλιμμένοι και άχρηστοι – αν οι πελάτες δεν τους ευχαριστούν, διαπιστώνει η μελέτη

Εννέα στους 10 αν ακούσουν ένα κομπλιμέντο ή ένα ευχαριστώ μπορεί να πάει πολύ μακριά οπουδήποτε  – ενώ σχεδόν τα τρία τέταρτα λένε ότι μια αρνητική αλληλεπίδραση έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει τη μέρα τους

Οι οδηγοί φορτηγών ντελίβερι λένε ότι αισθάνονται άχρηστοι (18%) και λυπημένοι (22%) – αν ένας πελάτης δεν πει ευχαριστώ, σύμφωνα με έρευνα.

Ένας τυπικός οδηγός βαν

μπορεί να αφήσει έως και 30 δέματα την ημέρα – και εννέα στα 10 να πουν ένα ευχαριστώ, ένα κομπλιμέντο ή να του φτιάξουν ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέ, μπορούν πραγματικά να κάνουν θετική διαφορά στη μέρα τους.

Οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων μεταφοράς: Η έρευνα με 500 εργαζόμενους σε ντελίβερι διαπίστωσε ότι άλλα ωραία πράγματα που έχουν κάνει οι πελάτες για αυτούς περιλαμβάνουν την εκμάθηση του ονόματός τους, αν είναι σε κάποιον που τα παραδίδουν συχνά, και να τους φτιάχνουν ένα σάντουιτς με μπέικον ή ακόμα και ένα τηγάνισμα.

Και με την εορταστική περίοδο να πλησιάζει, το 80% των ερωτηθέντων λέει ότι θα τους βοηθούσε να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων – αν κάποιος από τους πελάτες τους τους έδινε ένα εποχικό φιλοδώρημα ή κέρασμα.

Προέκυψε επίσης ότι το 85% των οδηγών πιστεύει ότι οι πελάτες τους εκτιμούν τους ίδιους και τη δουλειά που κάνουν – αν και το 80% πιστεύει ότι είναι οι αφανείς ήρωες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Και σχεδόν τα τρία τέταρτα (73%) λένε ότι μια αρνητική αλληλεπίδραση μπορεί να καταστρέψει τη μέρα τους – με το 18% να έχει αρνηθεί την παράδοση σε κάποιον, επειδή ήταν τόσο αγενής.

Οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων μεταφοράς: Η έρευνα ανατέθηκε από εμπειρογνώμονες φορτηγών μεταφορών και παράδοσης , Zego , του οποίου ο Διευθύνων Σύμβουλος, Sten Saar, δήλωσε: «Στη φασαρία της ζωής μας με γρήγορους ρυθμούς, είναι εύκολο να παραβλέψουμε τη σκληρή δουλειά των οδηγών φορτηγών μεταφοράς , οι οποίοι διασφαλίζουν ότι τα πακέτα μας φτάνουν σε εμάς με ασφάλεια και έγκαιρα.

«Το να είσαι ευγενικός μαζί τους είναι κάτι περισσότερο από ευγένεια, είναι να αναγνωρίζεις τον ουσιαστικό ρόλο που παίζουν στη σύνδεση μας με τα πράγματα που χρειαζόμαστε.

«Αυτοί οι οδηγοί αντιμετωπίζουν δύσκολες συνθήκες και στενά χρονοδιαγράμματα, κάνοντας μια απλή πράξη καλοσύνης έναν εξαιρετικό τρόπο αναγνώρισης και εκτίμησης των προσπαθειών τους».

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι το 90% των οδηγών που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση κάνουν τα πάντα για εκείνους που ήταν πραγματικά ευγενικοί μαζί τους στο παρελθόν.

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;WRC: Μια υπενθύμιση η ομάδα Β δεν ήταν μόνο 4WDMotoGP: Η ομάδα NASCAR, Trackhouse Racing αντικαθιστά τηνRNF Aprilia το 2024

Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους το κάνουν αυτό περιλαμβάνουν περιμένοντας περισσότερο από το κανονικό αφού χτυπήσουν το κουδούνι για να απαντήσουν (57%) και βοηθώντας τους να μεταφέρουν κάτι άβολο ή βαρύ στον επάνω όροφο (55%).

Εν τω μεταξύ, το 45% είπε ότι οι πελάτες συχνά ζητούν συγγνώμη εάν ο σκύλος τους είναι επιθετικός απέναντί ​​τους όταν παραδίδουν ένα δέμα.

Οδηγοί επαγγελματικών οχημάτων μεταφοράς: Προέκυψε επίσης ότι το 88% των ερωτηθέντων, μέσω του OnePoll.com, κάνουν τα πάντα για άλλους οδηγούς παράδοσης από τους οποίους λαμβάνουν παραγγελίες, απλώς και μόνο επειδή γνωρίζουν πώς είναι.

Ο Sten Saar, Διευθύνων Σύμβουλος της Zego, πρόσθεσε: «Η μεταχείριση με σεβασμό στους οδηγούς παράδοσης βαν υπερβαίνει τη συναλλαγή – πρόκειται για την αναγνώριση της ανθρωπιάς τους.

«Δεν είναι απλώς οδηγοί, είναι άτομα – έτσι μια μικρή χειρονομία, όπως ένα χαμόγελο ή ένα ευχαριστώ, μπορεί να μετατρέψει μια παράδοση ρουτίνας σε μια ουσιαστική αλληλεπίδραση, δημιουργώντας μια θετική ατμόσφαιρα για όλους τους εμπλεκόμενους».

ΤΑ ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΒΑΝ:

Δώστε τους μια συμβουλή τα ΧριστούγενναΕίπε ένα πραγματικά αυθεντικό, από καρδιάς ευχαριστώΈμαθε το όνομά τους, αν είναι οδηγός που τους παραδίδει συχνάΔίνοντάς τους ένα εξατομικευμένο ευχαριστήριο σημείωμαΤους έκανε κομπλιμένταΤους έφτιαξε ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέΑφήστε τον οδηγό να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα τουΤους άνοιξε μια πόρταΤους βοήθησε να μεταφέρουν κάτι βαρύ ή άβολοΤους έδωσε ένα κουτί σοκολάτεςΤους έκανε ένα χριστουγεννιάτικο δώροΑφήστε τον οδηγό να χαϊδέψει τον σκύλο τουΑφήστε τον οδηγό να παρκάρει στο δρόμο τουΤους έδωσε ένα σάντουιτς με μπέικονΣυγχαρητήρια για την οδήγησή τουςΤους δίνουμε ένα μπισκότοΤους πρόσφερε μεσημεριανό γεύμαΑφήστε τον οδηγό να βγάλει μια selfie όταν τραβάτε μια φωτογραφία της παράδοσηςΤους δίνω ένα αυτόγραφο, αν ο πελάτης είναι διασημότηταΤους βοήθησε να σπρώξουν το βαν αν κολλούσε σε λάσπη ή χιόνιΤους υποστήριζε αν ένας γκρινιάρης γείτονας παραπονιόταν για το παρκάρισμα τουςΤους προσκάλεσε για δείπνοΤους έφτιαξε μια φρικτήΤους δόθηκε πλύσιμο οθόνης για το φορτηγό τουςΤους δόθηκε ένα πλήρες ψητό δείπνο

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Lewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμόςΦόρμουλα 1 FIA : Ο Mohammed Ben Sulayem αρρώστησε και υπέστη πτώση και διάσεισηMotoGP και οι διακοπές των ηρώων μας άρχισανΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα