ΟΦΗ: Πρόβλημα και με Δεληγιαννίδη!

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (31/3) παιχνίδι με τον Άρη, με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων.

Ο Χάιμ Βέρα βλέπει τα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς να αυξάνονται, καθώς ο νεαρός αμυντικός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Να σημειωθεί πως ήδη νοκ-άουτ έχει τεθεί ο Γιώργος Γιακουμάκης, ενώ επίσης εκτός είναι οι τιμωρημένοι Μεγιάδο, Νέιρα, Κοροβέση, Σακόρ και ο τραυματίας Ναμπί.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στην

14η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, μόλις 1 λιγότερο από την θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Στα παιχνίδια που υπολείπονται μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ δοκιμάζεται στις έδρες των Άρη, Παναθηναϊκού και Ατρομήτου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες έγινε η προπόνηση της ομάδας μας το πρωί της Παρασκευής (29/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, αλλά και οι Βαγιεμπά Σακόρ, Γιώργος Γιακουμάκης και Αντίλ Ναμπί. Ο Νίκος Κοροβέσης έκανε αποφόρτιση στο γυμναστήριο.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν το ματς με τον Άρη, θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου (30/3), ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη».

The post ΟΦΗ: Πρόβλημα και με Δεληγιαννίδη! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα