ΟΦΗ: Προπόνηση χωρίς Κοροβέση και Φερέιρα

Μετά από δύο σερί νίκες ο ΟΦΗ πηγαίνει στον Βόλο να αντιμετωπίσει την ομάδα του Χουάν Φεράντο. Ένα ματς που δεν θα είναι εύκολο δεδομένα.

Οι Κρητικοί, όμως, δείχνουν σε αρκετά καλή κατάσταση. Από τη Δευτέρα (16/9) ξεκίνησε και η αναμέτρηση για το ματς με τους Θεσσαλούς και οι απουσίες δε λείπουν.

Ο Φερέιρα είναι εκτός καιρό τώρα και φαίνεται πως θα παραμείνει. Δεν αποκλείεται τελικά ο Βραζιλιάνος να περάσει την πόρτα

του χειρουργείου, εάν δεν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει.

Τραυματίας είναι και ο Κοροβέσης. Ο τελευταίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με τον Άρη και τη Δευτέρα ακολούθησε θεραπεία. Δεν αποκλείεται να χάσει το ματς με τον Βόλο.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση του ΟΦΗ έγινε σε δύο γκρουπ. Το πρώτο αποτελούνταν από όσους είχαν παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό και περιλάμβανε ενεργητική αποκατάσταση. Το δεύτερο είχε ασκήσεις μεταβιβάσεων και τελειώματα φάσεων.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post ΟΦΗ: Προπόνηση χωρίς Κοροβέση και Φερέιρα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα