ΟΦΗ: Με απουσίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Νοκ άουτ τέθηκε ο Βαζ στον ΟΦΗ για την πρεμιέρα του νέους πρωταθλήματος, που θα βρει τους Κρητικούς να αντιμετωπίζουν τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το Σάββατο 24/8 στις 21:00.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έμεινε εκτός αποστολής, προσθέτοντας νέο «πονοκέφαλο» στον Γιώργο Σίμο, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Φερέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόσα παίρνουν οι Έλληνες διαιτητές

Το «ευχάριστο» για τον Έλληνα τεχνικό είναι πως

υπολογίζει στους Σακόρ, Ναμπί και Σεμέντο, που εσχάτως αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών.

Η αποστολή του είναι η εξής: Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο, Μάνος, Σασί, Ντίνας, Μπολάκης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης.

Θυμίζουμε απόσπασμα των δηλώσεων του προπονητή του ΟΦΗ λίγο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, που ξεκινά το Σάββατο για την ομάδα του.

«Μας ενδιαφέρει το προϊόν, δηλαδή το ποδόσφαιρο που θα βλέπουν οι φίλαθλοι μας να είναι αυτό που τους αρέσει. Υπάρχει ένα DNA σε αυτή την ομάδα επιθετικού ποδοσφαίρου, ένα ποδόσφαιρο κυριαρχίας που παιζόταν αρκετές δεκαετίες, αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Εμείς θέλουμε να βγάλουμε αυτό στο γήπεδο και ταυτόχρονα μέσα απ’ αυτό το ποδόσφαιρο να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε ώστε η ομάδα να έχει επιτυχίες».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΟΦΗ: Με απουσίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα