ΟΦΗ: Η επιλογή του Τζοάο Φιγκεϊρέντο

15:42 3/8/2019 - Πηγή: Sportime

Μόλις χθες (2/8) ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζοάο Φιγκειρέντο, που έρχεται να ενισχύσει το επιθετικό κομμάτι της ομάδας.

Οι Κρητικοί, έδωσαν τα χέρια με τον Βραζιλιάνο, που θα κληθεί και αυτός να αναλάβει το σκοράρισμα.

Μέχρι λοιπόν να εμφανιστεί και ο… Γιακουμάκης, ο Φιγκειρέντο, είναι ο νέος σέντερ φορ της ομάδας του Σίμου.

Η επιλογή μάλιστα του 23χρονου, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου

και η στήλη «Παρασκήνια».

Συγκεκριμένα τον παίκτη, τον είχε τσεκάρει δύο φορές στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League της Σπίρις Κάουνας,με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Εκεί ο νεαρός επιθετικός άφησε αρκετά καλές εντυπώσεις και έτσι ο ΟΦΗ κινήθηκε για την απόκτηση του, για την επόμενη τριετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Κρήτης, πλήρωσε ένα 100άρικο, κάτι που δείχνει ότι υπάρχουν πολλές προσδοκίες για αυτά που μπορεί να προσφέρει.

View this post on Instagram

Στιγμές από τη στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του @joaovfigueiredo στα γραφεία του @oficrete, παρουσία του μέλους του Δ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, κ. Ιάσονα Παπαστεφανάκη! #ofitransfers #oficretefc #oficrete #ofifc #crete #greece #football #superleaguegreece #superleague

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficrete) on Aug 3, 2019 at 4:57am PDT

View this post on Instagram

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, João Figueiredo @joaovfigueiredo, μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του______João Figueiredo statements on OFI TV ΔΕΙΤΕ ΟΛOΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛIΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ 1925______ WATCH THE FULL VIDEO AT OFI 1925 FC OFFICIAL WEBSITE #oficrete #oficretefc #ofifc #superleague #superleaguegreece #greece #football #crete #figueiredo

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficrete) on Aug 2, 2019 at 6:59am PDT

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΟΦΗ: Η επιλογή του Τζοάο Φιγκεϊρέντο appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα