ΟΦΗ: Εργομετρικά, εξετάσεις και από Δευτέρα προπονήσεις

16:46 4/5/2020 - Πηγή: Sportime
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε… Η μερική άρση της απαγόρευσης των μέτρων είναι το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Για τον ΟΦΗ αυτό το πρώτο βήμα είναι οι εξετάσεις των παικτών και τα εργομετρικά. Οι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, ενώ για την Τετάρτη (6/5) έχει οριστεί και η συνάντηση κορυφής στους Κρητικούς.

Από εκεί και πέρα, έγινε γνωστό πως από Δευτέρα (11/4)

θα αρχίσουν και οι προπονήσεις. Εννοείται πως αυτές θα είναι σε γκρουπ, που θα ανακοινωθούν αργότερα.

Να σημειωθεί πως το αργότερο που μπορεί κάποιος να βρίσκεται στο Ηράκλειο είναι την Κυριακή (10/5). Υπάρχουν, άλλωστε, ξένοι τόσο στον ΟΦΗ όσο και σε άλλες ομάδες που δεν είναι εύκολο να ταξιδέψουν άμεσα και γι’ αυτό δίνεται μεγαλύτερη χρονική προθεσμία σε εκείνους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο Lisandro Semedo @11.semedo στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους όσοι μάχονται κατά του κορωνοϊού. "Γεια σας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που εργάζονται ενάντια στον κορωνοϊό στα νοσοκομεία και όλους όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη μάχη". #oficrete #oficretefc #ofifc #staysafe #ofitv #Semedo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις 3 Μάι, 2020 στις 9:47 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Spot the differences… Μπορείτε να βρείτε και τις 4 διαφορές; #oficrete #oficretefc #ofifc #ofiquiz #slgr #greece #football #crete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις 4 Μάι, 2020 στις 3:43 πμ PDT

The post ΟΦΗ: Εργομετρικά, εξετάσεις και από Δευτέρα προπονήσεις appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα