ΟΦΗ: Εγκαινιάστηκε το πρώτο «OFI FC Official Store» (pics)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου «OFI FC Official Store» από την ΠΑΕ ΟΦΗ στο κατάστημα Cosmos Sport στην οδό 1821. Την ΠΑΕ εκπροσώπησαν τόσο ο προπονητής Γιώργος Σίμος, όσο και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, αλλά και ο team manager Γρηγόρης Τσινός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΠΙΣΗΣ – Σαμαράς: «Δεν γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη»

Όσον αφορά τους παίκτες, συγκεκριμένα βρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Κουτρουμπής, Αντίλ Ναμπί, Ανέστης Νάστος, Λισάντρο Σεμέντο, Δημήτρης Σωτηρίου και Φελίπε Φερέιρα, οι οποίοι υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους οπαδούς των Κρητικών που βρέθηκαν στα εγκαίνια.

Μάλιστα οι οπαδοί είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν για πρώτη φορά τα επίσημα προϊόντα του συλλόγου από το νέο του εμπορικό «σπίτι».

Επίσης το «παρών» στην εκδήλωση εκ μέρους της Cosmos Sport έδωσαν ο CEO της εταιρίας, κ. Μιχάλης Τσικνάκης, η υπεύθυνη Marketing, κ. Αριστέα Μανιουδάκη και ο υπεύθυνος εμπορικού τμήματος, κ. Νώντας Δαφνομήλης. Την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος, κ. Γιώργος Σαμαράς και ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

The post ΟΦΗ: Εγκαινιάστηκε το πρώτο «OFI FC Official Store» (pics) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα