ΟΦΗ: Χωρίς προπονητή και με σημαντικές απουσίες στην Ξάνθη

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης απέναντι στην Ξάνθη (26/1, 15:00, ERT Sports) και θα ταξιδέψει στην ακριτική πόλη χωρίς τους Μάνο και Σεμέντο αλλά και τον προπονητή του!

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σακόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Super League 1: Με το ΑΕΛ-Παναθηναϊκός

ξεκινά η 21η αγωνιστική

Ο Γιώργος Σίμος δεν θα κάνει το ταξίδι με την αποστολή του ΟΦΗ στην Θράκη αφού ταλαιπωρείται από ίωση και ο γιατρός του συνέστησε να μείνει κλινήρης στο σπίτι του για τις επόμενες πέντε μέρες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σωτηρίου, Γουάλι, Δερμιτζάκης, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Μπράουν, Κοροβέσης, Νάστος, Mεγιάδο, Nέιρα, Στάικος, Ναμπί, Σουρνάκης, Σόουζα, Τσιλιανίδης, Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Νοικοκυράκης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 11:25 το πρωί του Σαββάτου (25/1) από το Ηράκλειο, μέσω Αθηνών, με προορισμό την Αλεξανδρούπολη και από εκεί θα μεταβεί στην Ξάνθη. Στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (26/1) θα αναχωρήσει από την Καβάλα και πάλι με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Αθήνας, με προορισμό το Ηράκλειο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς με την Ξάνθη____Our squad list for the match against @xanthifc_official #xanofi #oficrete #oficretefc #ofifc #superleague #superleaguegreece #greece #football #crete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. (@oficretefc) στις 25 Ιαν, 2020 στις 12:31 πμ PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post ΟΦΗ: Χωρίς προπονητή και με σημαντικές απουσίες στην Ξάνθη appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα