ΟΑΚΑ: Χάλι ο αγωνιστικός χώρος, παράπονα για Αυγενάκη

Το ΟΑΚΑ έχει κακή εικόνα και ο αγωνιστικός χώρους του είναι σε άσχημη κατάσταση, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

O αγωνιστικός χώρος του Ολυμπιακού Σταδίου δείχνει σε κάκιστη κατάσταση.

Φάνηκε και στο φιλικό ΑΕΚ-Ατρόμητος

την περασμένη Κυριακή, αλλά και σε αυτό του ΠΑΟ με τον ΟΦΗ την Τετάρτη. Και δείχνει το ΟΑΚΑ να έχει εγκαταλειφθεί από την ΓΓΑ και το Υφυπουργείο Αθλητισμού…

Από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και της διοίκησης του ΟΑΚΑ υπάρχουν πολλά παράπονα προς τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Η Πολιτεία δεν έχει κάνει καμιά ενέργεια για τη συντήρηση του καλύτερου και μεγαλύτερου γηπέδου της χώρας, την ώρα που από την ΓΓΑ υπάρχει χρηματοδότηση σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως το… Αλκαζάρ της Λάρισας του Αλέξη Κούγια.

Επίσης, από την πλευρά της Πολιτείας δεν έχει υπάρξει η παραμικρή χρηματοδότηση για τη συντήρηση του γηπέδου, που εμφανίζει πολλαπλά προβλήματα.

Και όλα αυτά ενώ έχουμε την Κυριακή τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό.

Δείτε εικόνες του ΟΑΚΑ από τα δύο τελευταία παιχνίδια ΑΕΚ και ΠΑΟ:

«Οι λόγοι για την κακή κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ»

Οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής και ένας μύκητας είναι οι αιτίες για την κακή κατάσταση που έχει περιέλθει ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Βάιο Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη ο συντονιστής γενικός διευθυντής του Σταδίου, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Εξήγησε, μάλιστα, ότι η ευθύνη «βαραίνει» τις δύο ΠΑΕ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, που έχουν αναλάβει μέσω συμφωνίας με ιδιωτική εταιρεία τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου και όπως υπογράμμισε έχει ήδη επικοινωνήσει με τις δύο διοικήσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η νέα διοίκηση έχουμε αναλάβει από τον Μάρτιο. Άλλαξε τελείως η εικόνα από τις υψηλές θερμοκρασίες και από έναν μύκητα. Αυτό μου έχει μεταφερθεί. Ο χλοοτάπητας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς μόλις είχαν γίνει εργασίες και παράλληλα δεν έγιναν αγώνες, οπότε ο χλοοτάπητας “ξεκουράστηκε”».

«Υπάρχει μία σύμβαση με μία ιδιωτική εταιρεία για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, αλλά όχι με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, αλλά με τις δύο ΠΑΕ που χρησιμοποιούν για έδρα. Έστειλα δύο επιστολές στις δύο ΠΑΕ για τις ενέργειές τους, ώστε το γρασίδι να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Αυτό που είδα είναι δύο μπαλώματα στις περιοχές. Οι δύο ΠΑΕ μου είπαν ότι πιέζουν για να διορθωθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε παρόντες για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε».

«Μέσα στο γήπεδο έχουμε στην ευθύνη μας άλλα πράγματα. Έχουμε διορθώσει το ένα μάτριξ και προσπαθούμε για τις περαιτέρω βελτιώσεις. Δεν είναι δυνατόν σε έναν ή δύο μήνες να αλλάξουμε τα πάντα. Δυστυχώς, κατά την περίοδο της καραντίνας, ήταν ευκαιρία να τρέξουμε τα θέματα, αλλά οι εταιρείες που είναι προμηθευτές μας ήταν κλειστές»

Το άρθρο ΟΑΚΑ: Χάλι ο αγωνιστικός χώρος, παράπονα για Αυγενάκη εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα