Ο Βούτσεβιτς και το Ορλάντο «πλήγωσαν» τον Γιάννη (Vid)

Το Ορλάντο… πόνεσε τους Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με κορυφαίο τον Μαυροβούνιο Νίκολα Βούτσεβιτς (έκανε ρεκόρ καριέρας σε PlayOffs) επικράτησε 122-110 και προηγείται πλέον με 1-0 στην σειρά και στον πρώτο γύρο των NBA PlayOffs της Ανατολικής Περιφέρειας.

Είναι χαρακτηριστικό το ότι το Ορλάντο είχε να νικήσει τους Μπακς από τις… 9 Φεβρουαρίου του 2019. Τότε είχε επικρατήσει 103-83 αλλά με τον Αντετοκούνμπο να είναι απών. Στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ ο Γιάννης είχε 31 πόντους- 17 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Αλλά

μόλις 3 πόντους, πολλά άστοχα σουτ και πολλά λάθη στην τελευταία περίοδο.

Και κατά τη σεζόν 2019-2020 είχε τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες από την παρέα του Γιάννη.

Οι Μπακς τα βρήκαν σκούρα από την αρχή απέναντι στο Ορλάντο. Ο Νίκολα Βούτσεβιτς ήταν κυρίαρχος και μάλιστα από την 3η περίοδο είχε φτάσει τους 25 πόντους και είχε κάνει ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ.

He’s a scoring threat at all levels of the floor.@NikolaVucevic | #MagicPlayoffs pic.twitter.com/VzFU95B6t3

Orlando Magic (@OrlandoMagic) August 18, 2020

Κυριαρχία για το Ορλάντο από το πρώτο ημίχρονο

Το Ορλάντο προηγήθηκε 33-23 στο πρώτο δωδεκάλεπτο καθώς οι Μπακς δεν είχαν λύσεις. Ο Γιάννης με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ στο τέλος του πρώτου μέρους, ήταν εκείνος που προσπαθούσε να κρατήσει τους Μπακς.

Midday poster. pic.twitter.com/9gJgM1cayd

— Milwaukee Bucks (@Bucks) August 18, 2020

Η Μάτζικ ήταν μπροστά στο σκορ με 62-52 στο τέλος της δεύτερης περιόδου και τα πράγματα είχαν γίνει δύσκολα.

Οι Μπακς, η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην Κανονική Περίοδο, ήταν εκτός ρυθμού. Χρειαζόταν αντίδραση. Κι όσο ο Κρις Μίντλετον δεν έδινε το κάτι παραπάνω κι έμενε ο Αντετοκούνμπο μόνος του, τόσο τα πράγματα γίνονταν χειρότερα.

Μετά από τρίποντο του Νίκολα Βούτσεβιτς (είχε φτάσει ήδη τους 30 πόντους) το Ορλάντο πέρασε 86-74 ενώ απέμεναν 3’26’’ για το τέλος της 3ης περιόδου. Ο Γιάννης μέχρι εκείνο το σημείο είχε 28 πόντους και 12 ριμπάουντ και μόνο ο Έρικ Μπλέντσο έδινε ανάσες στην επίθεση των Μπακς.

Με 9/29 τρίποντα οι Μπακς ήταν πίσω στο σκορ με 92-79 στο τέλος της 3ης περιόδου. Με ένα γρήγορο σερί 8-0 όμως, μείωσαν με 92-87 βγάζοντας ενέργεια αλλά και διάθεση ώστε να κάνουν την ανατροπή.

Coming in hot. pic.twitter.com/hzHHbw1Sug

— Milwaukee Bucks (@Bucks) August 18, 2020

Και πάλι, όμως, σωρεία λαθών (με ιδιαίτερα νευρικό τον Αντετοκούνμπο σε αυτό το διάστημα) έφεραν την κατάσταση στην πρότερη μορφή της.

He’s a scoring threat at all levels of the floor.@NikolaVucevic | #MagicPlayoffs pic.twitter.com/VzFU95B6t3

Orlando Magic (@OrlandoMagic) August 18, 2020

Το Ορλάντο, με περισσότερες λύσεις στην επίθεση πήρε πάλι μια διαφορά και μάλλον εύκολα έφτασε στην τελική επικράτηση. Οι Μπακς έμειναν στα… 14/42 τρίποντα.

More champagne, @EvanFourmizz #MagicPlayoffs | #WholeNewGame pic.twitter.com/C6kMOf7ajc

Orlando Magic (@OrlandoMagic) August 18, 2020

Μπορείτε να δειτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Το άρθρο Ο Βούτσεβιτς και το Ορλάντο «πλήγωσαν» τον Γιάννη (Vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα