Ο Τζολάκης ήταν παιδί του στίβου! Σε αυτό το αγώνισμα διακρίθηκε

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έγινε το πρόσωπο των ημερών με όσα έκανε στην Πόλη. Που με τις δικές του αποκρούσεις πέναλτι, έδωσε στον Ολυμπιακό την πρόκριση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για τα ημιτελικά του Conference League.

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά. Για το πως ξεκινήσε ο 22χρονος πορτιέρε για να γίνει ο ήρωας της πρόκρισης.

Ο Τζολάκης δεν ήταν πάντοτε ποδοσφαιριστής.

Ξεκίνησε μάλιστα την αθλητική του καριέρα από τον στίβο. Ασχολήθηκε με το άλμα εις ύψος, μια και έχει τα σωματικά χαρακτηριστικά. Προέρχεται άλλωστε από οικογένεια που η μαμά του υπήρξε και αθλήτρια και προπονήτρια.

Στη συνέχεια βέβαια τον κέρδισε το ποδόσφαιρο με τα γνωστά αποτελέσματα που χάρηκε όλη η Ελλάδα. Ο Νο1 του Ολυμπιακού για τα επόμενα χρόνια. Ο τερματοφύλακας που έκανε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να τον τσεκάρουν και να τον βάζουν στις ατζέντες τους. 

Για το πως ξεκίνησε ο Τζολάκης με τον στίβο, είναι απόλυτα κατατοπιστική η ανάρτηση που έκανε στο facebook ο κ. Δημήτριος Λύκουρας, ο οποίος και παραθέτει την πορεία του νεαρού τερματοφύλακα. Αλλά και την ενασχόλιση της μαμάς του και του αδερφού του με τον κλασικό αθλητισμό.

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook ΕΔΩ

Η Ευρώπη παίζει μπάλα στην Interwetten!

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα