Ο Τζανλούκα Βιάλι συγκινεί, άφησε τη μάχη με τον καρκίνο και τραγουδάει στους διεθνείς (vids)

Είναι οι στιγμές που σε κάνουν να αισθάνεται δυνατός. Πιο δυνατός απ’ όλους. Ο Τζανλούκα Βιάλι άφησε στην άκρη τη μάχη με τον καρκίνο.

Ένα μικρό τάιμ αουτ, σε μία άνιση μάχη. Μα ο Ιταλός είναι συνηθισμένος. Του αρέσουν τα δύσκολα. Και του αρέσει να βοηθάει την ομάδα και του συμπαίκτες του.

Κάπως έτσι, ο Βιάλι εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ιταλίας. Σε μία επανένωση του θρυλικού δίδυμου της Σαμπντόρια με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Εθνική Ελλάδας: Υπάρχει ελπίδα

πρόκρισης στο Euro!

Και τι έκανε ο Βιάλι; Με τη συνοδεία κιθάρων και… δανεικούς από το κινητό του στίχους, τραγούδησε στους παίκτες!

Ο Βιάλι ξεκίνησε να τραγουδάει, σύντομα διέθετε πολλές φωνές να τον συνοδεύουν.

Ο στόχος του νέου επικεφαλής αντιπροσώπου των «ατζούρι» δεν ήταν άλλος από το να δώσει κουράγιο στους παίκτες της Ιταλίας, ενόψει της αναμέτρησης με τη Βοσνία, στον όμιλο όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.

«Από τον Μάρτιο κάνω θεραπείες. Πρέπει να είμαι σε καλή φυσική και ψυχολογική κατάσταση γι’ αυτή την πρόσκληση.

Είμαι καλά τώρα, συνεχίζω τη θεραπεία μου. Πρέπει να έχουμε υπομονή, είναι πιο δύσκολο από αυτό που θα ήλπιζα. Αλλά τα αποτελέσματα είναι θετικά και δεν βλέπω τον λόγο να μη συνεχίσω να κάνω μία κανονική ζωή», ήταν τα λόγια του Βιάλι.



Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ο Τζανλούκα Βιάλι συγκινεί, άφησε τη μάχη με τον καρκίνο και τραγουδάει στους διεθνείς (vids) appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα