Ο Τριαντάφυλλος δίνει την καλύτερη συμβουλή! Αντέχεις να την διαβάσεις;

Όρεξη για να δώσει συμβουλές φαίνεται πως είχε ο Τριαντάφυλλος στην νέα του δημοσίευση στο Instagram.

Ο Τριαντάφυλλος είδε την καριέρα του να αναγεννιέται έπειτα από την συμμετοχή του στο Survivor. Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε την απήχηση που θα είχε στο κοινό μέσα από την συμμετοχή

του στο ριάλιτι. Από την στιγμή που μπήκε όμως, έχει γίνει το viral πρόσωπο των τελευταίων μηνών με τα τραγούδια του και τις συνεντεύξεις του να έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Ο ίδιος ενημερώνει συχνά τους ακολούθους του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram με διάφορες δημοσιεύσεις, τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για τις σκέψεις του. Εχτές, λοιπόν όπως φαίνεται, είχε κάποιες ωραίες σκέψεις να μοιραστεί μαζί μας σε μορφή συμβουλής!

Συγκεκριμένα ανάρτησε μία φωτογραφία του στην οποία φαίνεται χαμογελαστός, μέσα στο αυτοκίνητό του. Την φωτογραφία συνόδεψε με την εξής λεζάντα:

«Να οδηγείς την ζωή σου εκεί που την πάει η δύναμη του ΘΕΟΥ , να θυμάσαι πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται και πως η λύτρωση είναι κοντά »

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafillos Xatzinikolaou (@triantafillos_xatzinikolaou)

Διαβάστε Επίσης:

Survivor – Τριαντάφυλλος: Έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα

Φωτιές – Survivor Σάκης Κατσούλης: «Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι το κάνουμε για διαφήμιση»

Έτσι κάνει μεταφορές χρημάτων η μαφία – Ο ρόλος του bitcoin

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα