Ο Θανάσης Ευθυμιάδης επιστρέφει στη τηλεόραση με εκπομπή έκπληξη!

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός είναι ο Θανάσης Ευθυμιάδης, που λατρεύτηκε από πολλούς λόγω των άκρως επιτυχημένων σειρών που βρέθηκε.

Μάλιστα μερικές από αυτές ακόμα και σήμερα κάνουν εξαιρετικά νούμερα όταν προβάλλονται σε επαναλήψεις στην ελληνική τηλεόραση.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια ο γνωστός ηθοποιός έχει επιλέξει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ίδιος όμως προσπαθεί να μεταφέρει αυτόν τον νέο τρόπο ζωής, προκειμένου να ενημερώσει και να πληροφορήσει τους ακόλουθους του στον προσωπικό του λογαριασμό στο

Instagram.

Μάλιστα έχει καταφέρει να πείσει πολλούς από αυτούς να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους και γενικότερα την κοσμοθεωρία τους γύρω από το ευ ζην.

Όπως αναφέρει το okmag.gr λοιπόν. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει μία πρόταση στα χέρια του από μεγάλο σταθμό για μία  εβδομαδιαία εκπομπή που θα αφορά εναλλακτικούς τρόπους ζωής.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απάντηση του και αν θα δεχτεί να επιστρέψει πίσω στα… φώτα.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα