Ο Τερίμ τα έβαλε με τον διαιτητή!

Ο ΠΑΟΚ άλωσε τη Λεωφόρο με τον Φατίχ Τερίμ να κάνει προπονητικά εγκλήματα. Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα στον Τούρκο έφταιγε ο διαιτητής.

Αντί να κοιτάξει τον καθρέφτη και να αναρωτηθεί γιατί κατέβασε αυτή την αλλοπρόσαλλη ενδεκάδα, ο Τερίμ πέταξε το μπαλάκι αλλού.

Για ένα ακόμη παιχνίδι έψαξε για δικαιολογίες. Προσπάθησε να χτίσει το δικό του άλλοθι κάνοντας συζήτηση για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στις πρώτες

του δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα, είπε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε».

Ακολούθησε το ξέσπασμα για τη διαιτησία σε ματς που δεν υπήρχαν φάσεις για να «πατήσει». Συγκεκριμένα ο Τερίμ δήλωσε: «Συνήθως δεν λέω για τους διαιτητές. Δεν αξίζει το ελληνικό πρωτάθλημα διαιτητές χωρίς ποιότητα. Πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις μόνο 4 λεπτα. Δεν λέω τίποτα για την κόκκινη ή τα φάουλ. Αν στέλνουν τέτοιους να μην στέλνουν καθόλου. Είναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας, δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογία. Δεν λέω για το λάθος που κάναμε και δεχτήκαμε γκολ αλλά αν είναι να στέλνουν τέτοιους διαιτητές να μην στέλνουν καθόλου».

Να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόουτς του Παναθηαϊκού τα βάζει με τη διαιτησία. Και ειδικά για το θέμα των καθυστερήσεων.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα