Ο Πούτιν ανοίγει τις εκκλησίες για να προσεύχεται ο κόσμος!

23:35 9/4/2020 - Πηγή: Sportime

Μπορείτε να προσκυνήσετε κάθε μέρα… Αυτή είναι η λογική του Βλάντιμιρ Πούτιν καθώς ο Ρώσος ηγέτης δίνει το δικαίωμα σε κάθε πιστό συμπολίτη του να προσεύχεται. Κάθε μέρα…

Όπως έγινε γνωστό, ο Βλάντιμιρ Πούτιν έχει λάβει τα κατάλληλα μέτρα προκειμένου να προστατέψει τους Ρώσους από την πανδημία του κορονοϊού.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του εκκλησιασμού ο Ρώσος ηγέτης ήταν σαφής: Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, τις λειτουργίες της τελούν μόνο δύο ιερείς. Η περιφορά του Επιταφίου π.χ. θα γίνει μέσα στην εκκλησία χωρίς την παρουσία των πιστών.

Ο

κόσμος δεν μπορεί να πάει στην εκκλησία για την θεία λειτουργία. Μπορεί όμως να προσεύχεται. Κι αυτό καθώς με εντολή Πούτιν, οι ναοί ανοίγουν 2-3 ώρες την ημέρα, προκειμένου κάθε πιστός να μπορεί να προσεύχεται ατομικά.

Βεβαίως υπάρχει άνθρωπος στην είσοδο της εκκλησίας που ελέγχει τον κόσμο που εισέρχεται προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Όμως οι Ρώσοι έχουν το δικαίωμα και φυσικά πηγαίνουν και προσεύχονται. Καθημερινά… Και με απόσταση τριών μέτρων ο ένας από τον άλλο.

Ομολογουμένως την προσευχή δεν μπορείς να την στερήσεις από κανέναν.

The post Ο Πούτιν ανοίγει τις εκκλησίες για να προσεύχεται ο κόσμος! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα