Ο «πουθενάς» Φατίχ Τερίμ αποθέωσε τον Παπαπέτρου, τι ξέρει ο Τούρκος από διαιτησία!

Ελα μωρέ τώρα, ποιος Φατίχ Τερίμ. Τι ξέρει ο Τούρκος από διαιτητές και αποθεώνει τον Παπαπέτρου. Φέρε κανένα Σουηδό -Μαροκινό – Πακιστανό – Αλβανό να μας σφυρίξει.

Ο Φατίχ Τερίμ ήρθε στον Παναθηναϊκό για να πάρει το πρωτάθλημα. Οχι απλά να το διεκδικήσει, όπως έκανε ο προκάτοχος του. Ο Τούρκος προπονητής που το βιογραφικό του θυμίζει κάτι από… Τερλέγκα και το «Τι να μου πεις και συ απ’ τη ζωή σου, μια νύχτα από τη δική μου, ολόκληρη η δική σου».

Με κούπα στο Κύπελλο UEFA,

προημιτελικά Champions League και ημιτελικά EURO. Με Γαλατάσαραϊ και Εθνική Τουρκίας. Με θητεία σε Φιορεντίνα και Μίλαν! Εν ολίγοις ο Τερίμ είχε ως ποδοσφαιρική ρουτίνα, όσα εμείς βλέπουμε στον ύπνο μας.

Κι αν έχει δει διαιτητές ο Τερίμ. Οι καλύτεροι της Ευρώπης τον έχουν σφυρίξει.

Μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Τούρκος κόουτς αποθέωσε τον διαιτητή Παπαπέτρου: «Θέλω να πω κάτι και για τον διαιτητή. Στο δεύτερο ημίχρονο βοήθησε το παιχνίδι, δεν το σταμάτησε. Είναι πολύ σημαντικό για τις ομάδες που παίζουν πολύ με την μπάλα να μη διακόπτεται το παιχνίδι», ανέφερε στις δηλώσεις του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o Τερίμ ρώτησε τον Έλληνα διεθνή ρέφερι αν μπορεί να μιλήσει για εκείνον στις δηλώσεις του!

Ο Τερίμ είπε τα καλύτερα για τον Παπαπέτρου και ενδεχομένως θα το επαναλάβει και για άλλους Έλληνες διαιτητές. Όταν οι Έλληνες παράγοντες που έχουν πάει (κάποιοι) μέχρι την… Αλεξανδρούπολη, θέλουν ξένους, επειδή οι δικοί μας δεν κάνουν!

Έλα μωρέ τώρα ποιος Τερίμ; Που ξέρει ο Τούρκος από διαιτησία που έχει και άποψη. Δεν ξέρει ο Έλληνας ο… δεν με ξέρει η μάνα μου που έχει βιώσει την… αδικία στο πετσί του από τους δικούς μας διαιτητές και έχει δει και τόσα ευρωπαϊκά παιχνίδια στην… τηλεόραση και ήρθε τώρα ο Τερίμ να μας πει τι γίνεται στην Ελλάδα. Σε παρακαλώ.

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ INTERWETTEN! 21+

Οι δηλώσεις Φατίχ Τερίμ

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα