Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να φύγει κανείς!

Κομματάκι μελοδραματικά παρουσιάστηκε η αναφορά του Πέδρο Μαρτίνς για προτάσεις σε μισή ντουζίνα παίκτες του Ολυμπιακού.

Δεν είπε ρε παιδιά ο Πεδράο πως φεύγουν έξι. Είπε πως υπάρχουν προτάσεις. Και για να ξεκαθαρίσουμε, γιατί μπόλικη τρέλα κυκλοφορεί εκεί έξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Τσιμίκας… ζορίζει τον Γιαννούλη και τον ΠΑΟΚ!

Πρόταση είναι όταν έρχεται με χαρτιά, υπογραφές, σφραγίδες και τα ρέστα. Πρόταση ΔΕΝ είναι όταν σκάσει ένα τηλέφωνο, χαιρετήσουν και πουν: «Γεια

σας, ενδιαφέρομαι για τον Ταδόπουλο, με πόσα τον συζητάτε, γιατί σκέφτομαι να σας φέρω 15 εκατομμύρια. Τι, θέλετε 30; Ευχαριστώ».

Αυτό αδέρφια, δεν είναι πρόταση. Πιθανότατα να μην είναι και κρούση.

Δείχνει, ναι, κινητικότητα, δείχνει ενδιαφέρον, είναι σίγουρα «ψαρωτικό», αλλά χτες τα έγραφα εδώ, στον Ολυμπιακό δεν είναι χτεσινοί στο συγκεκριμένο κουρμπέτι.

Το ξέρουν το παιχνίδι, ξέρουν και να το χειρίζονται και ξέρουν και να αξιολογούν πότε υφίσταται κάτι και πότε όχι.

Τώρα θα με ρωτήστε – και δικαιολογημένα – γιατί το ξεφούρνισε ο Πορτογάλος; Εσείς τι λέτε;

Την επιθυμία του εκφράζει για να μην φύγει κανείς. Διαφορετικά, θα έβγαζε σέντρα τον Ομάρ, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν «ελέγχεται» πλέον από τον Ολυμπιακό, τον Γκιλιέρμε που είναι μισό βήμα από την ανανέωση και – ειδικά – τον Σεμέδο που ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως δεν κουνάει ρούπι και πως δεν υπάρχει τίποτα;

Σοβαροί να ‘μαστε…

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να φύγει κανείς! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα