Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Πάρης βάζει τέλος στο Σίμο με αδιανόητο τρόπο

16:54 6/1/2024 - Πηγή: Sportime

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Εξελίξεις… παντού θα έχουμε στο σήριαλ «Ο παράδεισος των κυριών» του ALPHA TV.

Ήδη το Sportime σας αποκάλυψε για την Αμαλία που πέφτει στα πόδια της Μιράντας όμως δύσκολες στιγμές εξαιτίας του Πάρη θα βιώσει και ο Σίμος!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Πάρης βάζει τέλος στο Σίμο με αδιανόητο τρόπο

Ο Σίμος έσκαψε τον λάκκο του Πάρη με τον ερχομό της Νέλλυ Μπλανς προκειμένου να τον παγιδεύσει, όμως σύντομα θα πέσει ο ίδιος μέσα και μάλιστα με άσχημο τρόπο.

Το αρχικό σχέδιο του ήταν να βάλει

τη Νέλλυ να προσεγγίσει τον Πάρη και έπειτα να καταγγείλει πως αποπειράθηκε να την βιάσει προκειμένου να τον στείλει μέσα στη φυλακή.

Πιο συγκεκριμένα, οι ξένες ουσίες που εντοπίζονται στο σώμα του Πάρη, οδηγούν σε υποψίες πως έχει πέσει θύμα πλεκτάνης τη στιγμή που η Νέλλυ επιμένει πως βιάστηκε.

Όταν όμως ο Στέφανος θα ανακαλύψει πως το δεξί χέρι του Σίμου, ο Ρένος γνωρίζει τη νεαρή ηθοποιό από το παρελθόν οδηγείται σε μια σκέψη που θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Όλες οι υποψίες πλέον στρέφονται προς τον Σίμο που θα δει τα πάντα γύρω του να καταρρέουν, μαζί με το καλοστημένο σχέδιο του, που όπως θα αποδειχθεί, έχει ορισμένα κενά που θα του κοστίσουν ακριβά.

Τέλος, αξίζει να θυμίσουμε πως η καθηλωτική σειρά του Alpha αναμένεται να επιστρέψει από τη νέα εβδομάδα και ειδικότερα τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τον «Παράδεισο» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος βρίσκει παρηγοριά σε απαγορευμένο έρωτα

Ο παράδεισος των κυριών: Η σκληρή πλευρά της Νικολέτας πληγώνει την Μιράντα!

Ο παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος αποφασισμένος να εξαλείψει όλους τους εχθρούς του

Ο παράδεισος των κυριών: Γεωργία και Στέλλα βάζουν τέλος η Ευδοξία – Ο Φώτης ανατρέπει τα πάντα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα