Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Αποστόλης ζητά από τη Μάγια να κάνει έκτρωση

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» η οποία προβάλλεται από τον Alpha, έχοντας καταφέρει να κάνει αισθητή την… παρουσία της στην τηλεθέαση.

Το δυνατό project του καναλιού αποτελεί ένα από τα πιο… ισχυρά χαρτιά της φετινής σεζόν στην prime time ζώνη, ενώ όσα περιμένουμε στη συνέχεια μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο την αγωνία!

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ο Αποστόλης ζητά από
τη Μάγια να κάνει έκτρωση

Στα επόμενα επεισόδια της καθηλωτικής σειράς του Alpha, ο Αποστόλης ζητά από τη Μάγια να κάνει έκτρωση σε μια πρόταση που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνέχεια της ιστορίας, ο Αποστόλης μαθαίνει από τη Μάγια πως είναι έγκυος και πως περιμένει το παιδί τους, με την αντίδραση του να μην είναι αυτή που περιμένει η κοπέλα.

Η πρώτη του κουβέντα θα είναι για έκτρωση, καθώς πιστεύει πως μια γυναίκα με το παρελθόν της Μάγιας δεν μπορεί να γίνει μητέρα του παιδιού του.

Η Όλγα μάλιστα, αποκαλύπτει στον Πάρη πως ο πατέρας του χώρισε με τη Μάγια εξαιτίας αυτής της εγκυμοσύνης και εκείνος απογοητεύεται για ακόμη μια φορά από τον πατέρα του.

Πιστεύει πως είναι μια καλή ευκαιρία για να φτιάξει τη ζωή του και αποφασίζει να κουβεντιάσει μαζί του προκειμένου να τον παροτρύνει να φέρει η Μάγια στον κόσμο αυτό το παιδί.

Δείτε το trailer από το επεισόδιο της Πέμπτης:

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τον «Παράδεισο» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τα ψέματα της Αμαλίας αποκαλύπτονται-Ο Σίμος ένοχος!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή η Βικτώρια

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Φώτης χαροπαλεύει

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια νοιώθει πως φτάνει το τέλος της!

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα