Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τη μάχη του να κρατήσει τους 2 από τους 3

Ο ΠΑΟΚ ζει στην απόλυτη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Θα κάνει κάποιο καιρό να κοπάσει όλο αυτό. Λογικό και επόμενο. Από εκεί που λίγοι, μπορεί και κανένας, υπολόγιζαν την ομάδα του Λουτσέσκου, εκείνη πήρε τον τίτλο. Με τρελό φίνις, κερδίζοντας, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και τον Άρη στην έδρα του.

Φοβερό.

Όταν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, υπάρχουν τα δεδομένα

της επόμενης σεζόν. Αρχικά τα προκριματικά του Champions League. Παράλληλα ο σχεδιασμός. Μπούσουλας η φετινή σεζόν με τα πόσα λάθη που έγιναν. Σαμάτα, Ενκόνγκ, Μάρκος Αντόνιο. Παίκτες που ήρθαν για να είναι κολόνες στις θέσεις τους και τελικά δεν πρόσφεραν.

Άσχετα αν ο Σαμάτα μέσα στην παραζάλη του τίτλου παίρνει credits. Να κάνει τη δουλειά που αποκτήθηκε, δεν το έπραξε. Ο ΠΑΟΚ βέβαια είναι πρωταθλητής, τα υπόλοιπα πάνε σε δεύτερη μοίρα. Μέχρι νεοτέρας. 

Οι πρωταθλητές θα έχουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του ευρωπαϊκού μάρκετ. Τα 3 gems στο ρόστερ της ομάδας είναι καλά και ακριβά για να μην τραβούν βλέμματα. Μακρύς ο κατάλογος των ενδιαφερόμενων για Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη, Κοτάρσκι. 

Ο στόχος είναι να μείνουν τουλάχιστον οι 2 από τους 3. Το κακό σενάριο είναι να φύγουν με μεταγραφή εκατομμυρίων και οι 3. Δύσκολο στην παρούσα φάση. Το ξενέρωτο σενάριο να μείνει ο ένας. Το καλύτερο να μείνουν οι δύο. Να μείνουν και οι 3, δύσκολο.

Στην παρούσα φάση, ο Κωνσταντέλιας φαίνεται πως δεν αποκλείεται να μείνει για τουλάχιστον ακόμα μια σεζόν. Να κλείσουν άπαντες μάτια και αυτιά στις προτάσεις. Αλλά όλα αυτά θα φανούν στο δύσκολο και μεγάλο καλοκαίρι που έρχεται για τους πρωταθλητές.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ,paok