Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ξανά πως πάει «παιχνίδι με παιχνίδι» – Η σημαντική απώλεια του Κουλιεράκη και οι λύσεις

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-1 και θέλει τη νίκη στο «Κλ. Βικελίδης» την Κυριακή (19/5, 20:00) κόντρα στον Άρη ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έπρεπε να διαχειριστεί και το πρόβλημα των… καρτών που είχε δημιουργηθεί στον Δικέφαλο, αφού έξι παίκτες ήταν στο όριο.

Όχι

μόνο δεν πτοήθηκε από αυτό, αλλά πέντε από τους έξι παίκτες που «κινδύνευαν», ξεκίνησαν στην αρχική ενδεκάδα, δείχνοντας για άλλη μία φορά πως πάει «παιχνίδι με παιχνίδι».

Συγκεκριμένα, Μπράντον Τόμας, Ντεσπόντοφ, Μπάμπα, Όττο, Σβαμπ και Κουλιεράκης ήταν στο όριο, με τον τελευταίο να μη καταφέρνει να μείνει «καθαρός» βλέποντας την κάρτα δύο λεπτά πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα κληθεί να καλύψει αυτή την τεράστια απώλεια από τον «τελικό» κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», έχοντας ως πρώτη επιλογή τον Γιάννη Μιχαηλίδη. Παράλληλα, σε επιφυλακή βρίσκεται και ο Τροστ Έκονγκ που επέστρεψε στις προπονήσεις, όμως δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη.

Μάριος Σταμπουλής για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα