Ο Ολυμπιακός έκανε 0 στις 4 ανανεώσεις

Ο Ολυμπιακός έχει κάποιους σημαντικούς στόχους και εκτός αγωνιστικών χώρων. Τι σημαίνει αυτό; Πως φυσικά και είναι σε πρώτο πλάνο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Και με τέτοιον Ιωαννίδη που είδαν όλοι με την Εθνική, ένα άγχος στα μετόπισθεν θα υπάρχει. Μετόπισθεν που φυσικά και έχει ανοίξει κουβέντα εδώ και μέρες. Αν ο Ολυμπιακός

θα πρέπει π.χ. να κάνει κίνηση για τον Παπασταθόπουλο. Τον θέλει η Μπάγερν, τον ήθελε η Ρεάλ Μπέτις, μήπως δεν έκαναν κάτι καλά στους «ερυθρόλευκους»; Θα το δείξει η Ιστορία.

Μέρες που είναι με τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, φουντώνει, λοιπόν, η μεταραφολογία. Έστω και αν ακόμα είναι όλοι σε κατάσταση βλέποντας και κάνοντας.

Ο Ολυμπιακός όμως έχει θέματα που πρέπει να τα δει το κλαμπ. Αυτή ήταν η δεύτερη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Και δεν έκλεισε ούτε ένα από τα μέτωπα των ανανεώσεων.

Τέσσερις είναι οι παίκτες που είτε περιμένουν εκείνοι, είτε περιμένει ο Ολυμπιακός αντιδράσεις. Καμαρά, Μασούρας, Πασχαλάκης, Φορτούνης. Και αν για Μασούρα, Πασχαλάκη υπάρχει και η δικαιολογία πως είναι διεθνείς, οι Καμαρά, Φορτούνης ήταν στο Ρέντη κάθε μέρα σχεδόν.

Εξέλιξη όμως ουσιαστικά δεν υπήρξε. Και για τον Καμαρά ακούγεται πως είναι δύσκολο. Δεν το βλέπει και με θέρμη ο παίκτης να μείνει στην Ελλάδα.

Για τον Φορτούνη, όπως και τον Πασχαλάκη υπάρχει η πεποίθηση πως εύκολα, δύσκολα θα τα βρουν όλοι.

Για τον Μασούρα υπάρχει η αισιοδοξία πως θα καταλήξουν και εδώ σε deal αλλά είναι και ένα κλικ πιο κάτω η αισιοδοξία.

Το ζήτημα είναι πως και οι 4 είναι παίκτες σημαντικοί για τον Μαρτίνεθ. Και όσο αιωρούνται τέτοια ζητήματα, τόσο δεν είναι καλό. Από τον Ιανουάριο εξάλλου, είναι γνωστό, πως μπορούν να υπογράψουν και αλλού αν θέλουν.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα