Ο Μαρτίνεθ έχασε δύο «κανονάκια» μαζεμένα

Όλα πήγαιναν δεξιά στον Μαρτίνεθ. Ο Ολυμπιακός είχε αντιδράσει τέλεια της διακοπής. Η συζήτηση για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε τελειώσει μια καλή. Το γήπεδο είχε κόσμο και παλμό. Και μετά ήρθε ο ΠΑΟΚ…

Μετά την αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ ήσουν σίγουρος. Δεν υπήρχε περίπτωση να ανοίξει σύντομα μια συζήτηση για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Θα πει κανείς, άνοιξε μετά την «τεσσάρα» κόντρα στον ΠΑΟΚ; Ας το θέσουμε διαφορετικά.

Κάθε προπονητής έχει συγκεκριμένα

«ψωμιά» σε μια ομάδα. Όταν αρχίζουν και στριμώχνουν τα πράγματα, αρχίζει και μετράει ζωές. Τα λεγόμενα «κανονάκια» που συνηθίζουμε και λέμε για έναν τεχνικό στο ποδόσφαιρο (και όχι μόνο). Ε, αυτή η ήττα από τον ΠΑΟΚ έκανε τον Ισπανό τεχνικό να χάσει μαζεμένα… δύο από αυτά. Σπάνιο.

Διότι, το τελικό 4-2 λέει και… ψέματα. Ο δε Λουτσέσκου κονιορτοποίησε τον αντίπαλό του σε όλα. Σε νοοτροπία, σε τακτική, σε αλλαγές, σε προσέγγιση. Ο Ολυμπιακός έχασε καθαρά και δεν είχε ούτε έναν παίκτη να μπορεί να σταθεί.

Αυτό το διάστημα, ανάμεσα στις δύο διακοπές για τα ματς της Εθνικής, ήταν κρίσιμο για τον Ολυμπιακό και τον Μαρτίνεθ. Δεν είχε παίξει μέχρι στιγμής πολλά μαζεμένα και δύσκολα ματς. Τα έπαιξε και η ήττα από τον ΠΑΟΚ (συν την κακή παρουσία κόντρα στον Παναθηναϊκό) φέρνει εσωστρέφεια. Το πρόγραμμα έχει Αγγλία και ματς με τη Γουέστ Χαμ και στη συνέχεια έξοδο στην Τρίπολη…

Η εικόνα σε αυτά θα παίξει ρόλο. Μικρό ή μεγάλο θα δείξει.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Agent Greek για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα