Ο Μάριος Βρουσάι δεν χρειάζεται να περιμένει άλλο. Είναι έτοιμος!

Με 40’ δεν έγινε ποτέ κανένας ποδοσφαιριστής. Πολλώ δε όταν το κλαμπ στο οποίο ανήκει είναι ο Ολυμπιακός. Στην προκειμένη περίπτωση, πάντως, αυτά τα 40 λεπτά έχουν αξία.

Εντός και εκτός γηπέδου. «Βγάζουν» προοπτική. Δημιουργούν προσδοκία. Αυτή για τον Πέδρο Μαρτίνς ακούει στο όνομα Μάριος Βρουσάι. Από την πρότερη συνεργασία τους φαινόταν ότι κάτι έλειπε. Δεκέμβριος 2018.

«Πήγαινε παίξε, ωρίμασε και εγώ είμαι εδώ…», η ατάκα του Πέδρο Μαρτίνς στον άγουρο τότε Μάριο Βρουσάι. Εκείνος το

εξέλαβε ως ευκαιρία. Την έπιασε από τα μαλλιά. Πήγε Ολλανδία. Βίλεμ. Σε ένα οκτάμηνο έγινε βασικός στην Εθνική Ανδρών και βρέθηκε στην ατζέντα υπό παρακολούθηση της Σπόρτινγκ Λ. Τραυματισμός (σ.σ.: πέρυσι το Νοέμβριο), φορμάρισμα εξτρέμ εν τη απουσία του και Covid-19 ολοκλήρωσαν άδοξα τη θητεία του στους «τρικολόρ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός: Η επιρροή του Ελ Αραμπί…

Το καλοκαίρι γύρισε στη βάση του. Χωρίς ουσιαστική πυξίδα. Το club θέλησε να τον κρατήσει κυρίως, ας μη γελιόμαστε, διότι είναι γηγενής (στη λίστα Τσάμπιονς Λιγκ) και συγκυριακά μια και θα «έτρεχε» σχεδόν πρόγραμμα τριών αγώνων ανά εβδομάδα. Συν τον παράγοντα κορονοϊό! Οπότε η λογική ήταν «ας τον έχουμε και βλέπουμε». Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η «ανακάλυψη» της λάμψης Βρουσάι δεν είναι προϊόν διαχείρισης. Είναι απόρροια στιγμής. Μέχρι τον αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι έπαιζε δεξί μπακ στο οικογενειακό δίτερμα!

Δηλαδή πόσο πιο έτοιμος είναι ο Λοβέρα των 3 μυρίων (32 ματς/2 γκολ) που έχει εμφανίσει δημόσια τάσεις φυγής; Πόση μεγαλύτερη προσήλωση και ενέργεια μπορεί να βγάλει ο «γυάλινος» (μέχρι νεοτέρας τουλάχιστον) Μπρούμα; Πόσο καλύτερος είναι ο Πέπε που κλήθηκε να παίξει εξτρέμ απέναντι στην Σίτι;

«Τι να το κάνω το σλάλομ; Έπρεπε να τελειώσω τη φάση», η ατάκα του λεγάμενου που βγάζει αυτοκριτική και παιδεία μετά τον Άρη. Ακόμα πιο σημαντικό, βγάζει πλήρη επίγνωση του συλλόγου που ανήκει! Εκείνος στην απόρριψη βγάζει υγιή αντίδραση. Μένει μακριά από πάρτι και δεν… τσιμπάει με κάτι Κυριακές στην Ιερά Οδό… Μοιάζει έτοιμος. Σώμα και πνεύμα. Το κάθε project «Βρουσάι» διεκδικεί αυτό που του αναλογεί. Τίποτε παραπάνω…



Το άρθρο Ο Μάριος Βρουσάι δεν χρειάζεται να περιμένει άλλο. Είναι έτοιμος! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα