Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μας παρουσιάζει το απόλυτο στήριγμά του στα δύσκολα

Το στήριγμά του μας παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην νέα δημοσίευσή του στο Instagram.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, (ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι μέρος των εσόδων του από τις επόμενες συναυλίες θα διατεθεί στους πυρόπληκτους)  φροντίζει να ενημερώνει συχνά τους θαυμαστές του με διάφορες αναρτήσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Η

τελευταία ανάρτηση του δημοφιλή τραγουδιστή όμως ήταν ιδιαίτερα προσωπική. Ο 35χρονος λαϊκός τραγουδιστής ανέβασε μερικές τρυφερές φωτογραφίες αγκαλιά με τον πολυαγαπημένο του πατέρα στο instagram, εκθειάζοντας την παρουσία του στην ζωή του.

Ο πατέρας του, Βασίλης Αργυρός, έχει καταγωγή από τη Λευκάδα, το νησί στο οποίο φαίνεται να τραβήχτηκε η φωτογραφία καθώς απολαμβάνουν παρέα τις διακοπές τους πατέρας και γιός.

Αναλυτικά το μήνυμα του Κωνσταντίνου Αργυρού στη φωτογραφία:

«Ακόμα και αν μεγαλώσω, ότι και να μου συμβεί, όπως και αν είμαι, ότι και αν γίνω, ότι και αν σκεφτώ να κάνω ακόμα και αν τα καταφέρνω ή χαθούνε όλα … ξέρω οτι ήσουν, είσαι και θα είσαι εκεί για μένα και την οικογένεια!!!
Χρόνια σου πολλά father!!!#myhero #father »

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Διαβάστε Επίσης: 

Φωτιές – Αργυρός: Ξεκινά συναυλίες για τους πυρόπληκτους

Φωτιά: Πολύ υψηλός κίνδυνος την Πέμπτη (12/8) γι’ αυτές τις περιοχές

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter για την απαξίωση της Παιδοκαρδιοχειρουργικής μονάδας του Παίδων Αγία Σοφία

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr. - sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Keywords
Τυχαία Θέματα