Ο Κίνι είναι η εμμονή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Κίνι τον εκθέτει. Δεν το συζητάμε πως ο Ολυμπιακός πρέπει στο πρόσωπο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει βρει τον άνθρωπό του. Ο Ισπανός τεχνικός είναι ο προπονητής που έψαχνε μετά τον Πέδρο Μαρτίνς η ομάδα του Πειραιά, αλλά κάνει κι αυτός τα λάθη του.

Το αναφέραμε και πριν. Ο Ολυμπιακός έχει τον άνθρωπό του.

Με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ πρέπει να πάει μέχρι τέλους. Όπως όλοι οι προπονητές όμως, έτσι και ο Ισπανός έχει τις εμμονές και τα κολλήματά του. Ένας από αυτά ακούει στο όνομα του Κίνι.

Και δεν είναι η μόνη. Υπάρχει και η τάση να κάνει νωρίς τις αλλαγές και σχεδόν πάντα, μία από αυτές να είναι η αποχώρηση του Κώστα Φορτούνη από το γήπεδο. Και εσχάτως τον Ποντένσε, αν και είχε ένα θεματάκι ο Πορτογάλος.

Δεν είναι η πρώτη φορά. Και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να ΄ναι σύμπτωση. Στο «Opap Arena» ήταν ο Φορτούνης. Με την Φράιμπουργκ, πάλι ο ίδιος. Προχθές ο Ποντένσε. Την ίδια στιγμή που ο κόουτς Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι «τσακωμένος» με την έπαρση στην καθημερινότητα στο Ρέντη, ο ίδιος βγάζει μία τέτοια με την διαχείριση ρόστερ, διάβασμα αγώνα.

Στην Ευρώπη έχει και το ανάλογο αντίκτυπο: δύο ματς, 4 γκολ, μόλις ένας κερδισμένος βαθμός! Πάντως, στα ψιλά έχει περάσει η εμμονή ονόματι Κίνι, την ίδια ώρα που το club έχει αγοράσει ένα αριστερό μπακ 4 μύρια, τον Ορτέγκα και έχει φέρει και έναν… κανονικό αριστεροπόδαρο, από τη Νότιγχαμ (τον Ρίτσαρντς)..

Μπορεί η εν Ελλάδι πορεία να «χρυσώνει» το χάπι, αλλά η προπονητική δυσλειτουργία έχοντας και τα vibes από τα αποδυτήρια δεν περνάει απαρατήρητη.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα