Ο Καντέρ, οι «αρουραίοι» και η συγνώμη (pics)

Λάθη γίνονται, αλλά ο Ένες Καντέρ έγινε έξαλλος γιατί ένα από αυτά τον αφορούσε και το… συνδύασε με τον Ερντογάν.

Το NBA Europe πόσταρε στα σόσιαλ ένα ποστ με τρεις παίκτες της Τουρκίας που παίζουν στο NBA, θέτοντας το ερώτημα: «Γιορτάζουμε το τουρκικό ταλέντο στο ΝΒΑ. Ποιος νομίζεται ότι έχει την

καλύτερη σεζόν ως τώρα;».

Στην φωτογραφία όμως υπήρχαν τρεις παίκτες. Οι Ιλιασόβα, Οσμάν και Κορκμάζ. Τα στατιστικά τους όλα μαζί δεν φτάνουν του Καντέρ, ο οποίος μόλις είδε ότι απουσιάζει το πρόσωπό του, ξέσπασε κατά της κυβέρνησης της Τουρκίας.

«Φοβηθήκατε να βάλετε το όνομά μου; Τρομοκρατημένοι αρουραίοι. Η δικτατορία του Ερντογάν επηρεάζει τα πάντα. Είναι τρελό! Η ομοσπονδία του ΝΒΑ πρέπει να προστατεύει τα ανθρώπινα δικαιώματα» ανέφερε ο άσος των Νιου Γιορκ Νικς.

Στον λογαριασμό του NBA Europe όμως, κατάλαβαν ότι έκαναν μεγάλη γκάφα και πόσταραν ξανά το πόστερ, με τον Καντέρ μέσα και έγραψαν: «Διόρθωση. Φυσικά και ο Καντέρ πρέπει να συμπεριληφθεί στη λίστα. Λάθος μας». Ο Τούρκος φυσικά τους συγχώρεσε…

View this post on Instagram

Wow! @nbaeurope Scared to put my name up there lol You scared little rats Turkish #DictatorErdogan affects Crazy!!!!!! The Association is supposed to stand up for inclusion and human rights.

A post shared by Enes Kanter (@eneskanter11) on Dec 3, 2018 at 12:48pm PST

View this post on Instagram

‪Apology Accepted. ‬

A post shared by Enes Kanter (@eneskanter11) on Dec 3, 2018 at 3:28pm PST

Τρόλαραν τον Ντουράντ οι οπαδοί της Ατλάντα (vid)

The post Ο Καντέρ, οι «αρουραίοι» και η συγνώμη (pics) appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα