Ο Ιωαννίδης θα ήθελε να παίξει στην Premier League! Ο Παναθηναϊκός είπε προς το παρόν όχι στην Ίπσουιτς

Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι μάλλον το πιο hot μεταγραφικό όνομα του καλοκαιριού. Ακόμα στα μισά του Ιουνίου και κάθε ημέρα κάτι θα βγει. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η μισή Ευρώπη είναι στο κατώπι του.

Ο Παναθηναϊκός έχει διαμηνύσει πως ο παίκτης δεν πωλείται. Είναι μάλιστα οι δύο πλευρές σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο. Με πολλά περισσότερα χρήματα. Αυτά φυσικά τα «δεν πωλείται» τα έχουν πολλοί

σύλλογοι. Και για πολλούς παίκτες. Η αγορά είναι εκείνη που καθορίζει τις εξελίξεις. Και οι παίκτες.

Ο Ιωαννίδης είναι η αλήθεια πως δεν τρελαίνεται να φύγει από την Ελλάδα. Η εξαίρεση στον κανόνα όμως είναι η Premier League. Του αρέσει πολύ το πρωτάθλημα και πιστεύει πως ταιριάζει. Ακόμα και τώρα, μετά από μια μόλις σπουδαία σεζόν.

Ο Ιωαννίδης έχει μπει στις ατζέντες και ομάδων στην Αγγλία. Ήδη επιβεβαιώνεται η είδηση για πρόταση της Ίπσουιτς. Ομάδα που φέτος ανέβηκε. Έδωσε κοντά στα 22 εκατομμύρια ευρώ. Μεγάλη πρόταση. Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε.

Φαίνεται όμως πως η Ίπσουιτς μπορεί να επανέλθει. Και μάλιστα να φτάσει και στο ταβάνι των 25-30 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό που ακόμα και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει πέρα το «δεν πωλείται».

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα