Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τρελάθηκε με τα καρφώματα του Κώστα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η εξαιρετική εμφάνιση αλλά και τα καρφώματα του Κώστα δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος τα σχολίασε στο Twitter.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Βίλερμπαν στη χτεσινή νίκη της Γαλλικής ομάδας επί του Παναθηναϊκού στην Αθήνα

με 70-84. Ο Κώστας σημείωσε 12 πόντους με 6/7 δίποντα, κατέβασε 6 ριμπάουντ ενώ «έριξε» και 3 τάπες μαζεύοντας στο pir 20 βαθμούς.

Πέρα από τα στατιστικά, υπήρξε και καθοριστικός παράγοντας στην ανατροπή της Βίλερμπαν στην 1η και 2η περίοδο αλλάζοντας την ροή του αγώνα με την είσοδό του.

Ο Κώστας δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στην πρώτη του σεζόν στην Euroleague αποτελώντας ίσως το πιο αθλητικό 5αρι της διοργάνωσης αυτή τη στιγμή.

Τα καρφώματα του είναι πάντα εντυπωσιακά και ασυναγώνιστα, ενώ με την αλτικότητα και το μάκρος των χεριών του «σκεπάζει» τα καλάθια.

Τα χτεσινά του καρφώματα κόντρα στον Παναθηναϊκό έκλεψαν την παράσταση. Τόσο, που ακόμη και ο αδερφός του, Γιάννης Αντετοκούνμπο που κρατάει συνήθως χαμηλούς τους τόνους, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και να σχολιάσει τα επιβλητικά καρφώματα του Κώστα.

«Δεν υπάρχουν λεφτά για καινούργιες μπασκέτες, σε παρακαλώ να είσαι προσεκτικός », έγραψε χιουμοριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώνοντας τις επιδόσεις του αδερφού του. Ενώ στη συνέχεια ξαναδημοσίευσε γράφοντας «Μην τους το κάνεις έτσι »

There’s no money for new rims so please be careful @Kostas_ante13 https://t.co/2lLoiosA2i

— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) October 29, 2021

Don’t do them like that @Kostas_ante13 https://t.co/tjwcWP2zOB

— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) October 29, 2021

Ευαγγελία Κουτσιανούδη για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα