Ο Χάρντεν… έσωσε τους Ρόκετς και τους έδωσε τη νίκη (vid)

Πράγματα και θαύματα έκανε για ακόμα ένα παιχνίδι ο Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος οδήγησε στη νίκη τους Χιούστον Ρόκετς κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς στην παράταση με 138 134.

Ο Αμερικανός γκαρντ και ο τωρινός MVP της κανονικής περιόδου του NBA, ήταν πραγματικά καταιγιστικός και πέτυχε σε 42 λεπτά συμμετοχής, 48 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ ενώ είχε και 4 κλεψίματα.

Ο «Μούσιας» ήταν αυτός που κράτησε τους Ρόκετς μέσα στο παιχνίδι όταν προς το τέλος του

αγώνα οι Λέικερς είχαν το προβάδισμα, με τον Έρικ Γκόρντον να δίνει την τελευταία «μαχαιριά» και να ισοφαρίζει σε 120-120 για να οδηγηθεί το ματς στον έξτρα χρόνο.

Εκεί ο Χάρντεν συνέχισε να κάνει καλά αυτό που ξέρει να κάνει και με μεγαλύτερη ψυχραιμία η ομάδα του Χιούστον κατάφερε να πάρει ακόμα μία πολύ σημαντική νίκη.

Για τους Λέικερς αυτός που κατάφερε να ξεχωρίσει, ήταν ο Κάιλ Κούζμα, ο οποίος είχε 32 πόντους με 8 ριμπάουντ, ενώ τον ακολούθησε ο Μπράντον Ίνγκραμ με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι για τους «λιμνανθρώπους» έλειπε και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που ακόμα δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό του.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο (vid)

Οι Ρόκετς ψάχνονται για την τύχη του Καρμέλο Άντονι

The post Ο Χάρντεν… έσωσε τους Ρόκετς και τους έδωσε τη νίκη (vid) appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα