Ο Χάρισον είναι…άστοχος στο Whisper Challenge (Vid)

O Άαρον Χάρισον πήρε μέρος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «The Whisper Challenge: Red and White Edition», αλλά οι επιδόσεις του έδειξαν ότι δεν του πάνε με τίποτα οι ψίθυροι.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άαρον Χάρισον δεν είχε και τόσο καλά ποσοστά επιτυχίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτιμά σαφώς

να τον βλέπει να έχει καλά ποσοστά στους αγώνες στην Euroleague παρά στα παιχνίδια.

O Αμερικανός γκαρντ πήρε μέρος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού: «The Whisper Challenge: Red and White Edition». Τι γίνεται σε αυτό; Οι παίκτες της ομάδας που παίζουν, πρέπει να βρουν μια λέξη διαβάζοντας τα χείλη εκείνου που τους τη λέει. Στ’ αυτιά τους έχουν ακουστικά που παίζουν μουσική.

Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε λιγότερο εύστοχος (ευτυχώς) απ’ ότι στον αγώνα με την Μακάμπι.. Από τις 5 λέξεις βρήκε μόνο τη μια και έκανε σκορ 1-5.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού ξεκίνησε καλά και βρήκε την πρώτη λέξη, που ήταν: Balloon (Μπαλόνι). Έδωσε όμως, ρεσιτάλ αστοχίας στη συνέχεια, καθώς δεν βρήκε τις λέξεις: Dunk (Κάρφωμα), Remote Control (Τηλεκοντρόλ), Air condition (Κλιματιστικό), Celebrity (Διάσημος).

Στο παιχνίδι αυτό έχουν διαπρέψει ως τώρα οι Κώστας Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ, που βρήκαν ο καθένας τις 4 από τις 5 λέξεις. Ο Αντώνης Κόνιαρης είχε σκορ 3/5.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«The Whisper Challenge: Red and White Edition! Άλλοι «διαβάζουν» τα χαρτιά, άλλοι τον καφέ και οι «ερυθρόλευκοι» τα χείλη ! Ποιος παίκτης, παρά τη μουσική στο τέρμα στα αφτιά του,  κατάφερε να βρει τις περισσότερες λέξεις; Ανακαλύψτε το αποκλειστικά στο κανάλι μας στο YouTube»!



Το άρθρο Ο Χάρισον είναι…άστοχος στο Whisper Challenge (Vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα