Ο Kαρυπίδης έστειλε μήνυμα ανανέωσης στον Ιντέγε

10:10 5/2/2020 - Πηγή: Sportime

Το μήνυμα του Καρυπίδη στον Ιντέγε, πριν ο επιθετικός του Άρη αναχωρήσει από την Ελλάδα για να κάνει θεραπεία.

Αντίστροφα μετράει o Mπράουν Ιντέγε για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο Αφρικάνος επιθετικός του Αρη βρίσκεται εκτός Ελλάδας για να κάνει θεραπείες στη γάμπα, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες σύντομα αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του

Μίχαελ Ενινγκ.

Τον ποδοσφαιριστή δεν τον περιμένει μόνο ο Γερμανός τεχνικός. Τον περιμένει και ο Θόδωρος Καρυπίδης. Το αφεντικό του Αρη έχει πάρει την απόφαση να μιλήσει άμεσα μαζί του για να ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Αυτό που μετέφερε χαρακτηριστικά στον παίκτη πριν αποχωρήσει από τη χώρα ήταν το εξής: «Κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις και μόλις επιστρέψεις σε περιμένω να μιλήσουμε για το επόμενο συμβόλαιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ο Καρυπίδης συναντήθηκε με Γραμμένο και Φούσεκ για το ban

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, αλλά θα φανεί αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ιντέγε.

Αυτός που πάντως δείχνει να απομακρύνεται είναι ο Βέλεθ. Ο Ισπανός δεν είναι ικανοποιημένος ούτε από τα χρήματα που του προσφέρει ο Αρης, ούτε από την στάση της διοίκησης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κύκλοι της διοίκησης, μέσω του Αγγελου Χαριστέα του μεταφέρθηκε ότι πρέπει να ενημερώσει αν αποδέχεται την πρόταση ή όχι.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ο Kαρυπίδης έστειλε μήνυμα ανανέωσης στον Ιντέγε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα