ΝΒΑ: Η απάντηση στον κορονοϊό με παγκόσμια καμπάνια

Παρόλο που ο κορονοϊός έχει διακόψει την σεζόν στο ΝΒΑ, δεν έχει καταφέρει να περιορίσει το αντίκτυπο του στον κόσμο.

Κατά την διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, 18 παίκτες/παίκτριες του NBA και του WNBA δημιούργησαν δημόσια βίντεο έτσι ώστε να μοιραστούν σημαντικές πληροφορίες όσον αφορά την υγεία και να περιορίσουν έτσι την εξάπλωση

του ιού.

Αυτά τα βίντεο συγκέντρωσαν κάτι παραπάνω από 37 εκατομμύρια προβολές σε όλα τα social media του «μαγικού κόσμου» του NBA.

Η Λίγκα χρησιμοποιεί τις ομάδες, τους παίκτες, τους κόουτς, τους γιατρούς και οποιονδήποτε στην οικογένεια του NBA μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να προωθήσει την καμπάνια του «ΝΒΑ Together».

Πρόκειται για μία καμπάνια σε παγκόσμιο επίπεδο, η οποία έχει σκοπό να βοηθήσει, πληροφορήσει, μάθει και εμπνεύσει μικρά παιδιά, οικογένειες, και οπαδούς για την πανδημία του κορονοϊού.

Το πρόγραμμα αυτό έχει τέσσερις υποκατηγορίες: Know the Facts (ξέρεις τα στοιχεία), Acts of Caring (η πράξη του να νοιάζεσαι), Expand Your Community (μεγάλωσε την κοινωνία σου) and NBA Together Live (μαζί μπορούμε).

Έτσι θα ενημερώνεται όλος ο κόσμος για τις τελευταίες πληροφορίες όσον αφορά την υγεία και την ασφάλεια.

Αυτό το πρόγραμμα θα κρατά τους ανθρώπους και τις κοινωνίες συνδεδεμένες με οδηγίες και γεγονότα που συμβαίνουν διαδικτυακά, για όσο ο όλος ο κόσμος προσπαθεί να αμυνθεί στην πανδημία.

Σαν κομμάτι του NBA Together, η οικογένεια του NBA έχει ήδη μαζέψει παραπάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια για να στηρίξει τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά επηρεαστεί από τον κορονοϊό, δηλαδή οργανισμούς κοινωνικούς, φροντίδας και υγείας που προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες σε όλον τον κόσμο.

ΝΒΑ: Know the Facts

Αυτή την εβδομάδα το NBA έβαλε τις πληροφορίες για τον κορονοϊό στην αρχική του σελίδα, το οποίο καθημερινά ανανεώνεται και προσφέρει στους φίλους του NBA τις τελευταίες ειδήσεις για την περιοχή στην οποία ζουν και πως μπορούν να προστατευτούν οι ίδιοι και να προστατέψουν τους γύρω τους.

Η ιστοσελίδα παρουσιάζει στοιχεία για να περιοριστεί το ρίσκο να προσβληθείς από τον ιό, φυσικά με την καθοδήγηση των Centers for Disease Control and Prevention (CDC), World Health Organization (WHO), former U.S. Surgeon General Vivek Murthy και φυσικά από ειδικούς από όλον τον κόσμο.

Το NBA και το WNBA θα συνεχίσει να ασκεί επιρροή μέσω των παικτών/παικτριών, των κόουτς, τον θρύλων του, μέσα από ανακοινώσεις στις οποίες θα ενημερώνει τον κόσμο πως να προστατευτεί και να παραμείνει υγιείς τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, την ώρα που ο κόσμος αντιμετωπίζει μία πανδημία που αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς.

Acts of Caring

Με αυτή την πτυχή της καμπάνιας του το NBA θέλει να δείξει σε όλους πόση δύναμη έχει η κοινωνία σαν σύνολο και πόσο σημαντικός είναι ο εθελοντισμός. Αυτό θα γίνει με 1 εκατομμύριο μεγάλες και μικρές πράξεις αγάπης και ευγένεια.

Το NBA καλεί τους παίκτες, τους οπαδούς, τις οικογένειες, και τις κοινωνίες να ποστάρουν φωτογραφίες και βίντεο με το hashtag #NBATogether στα Twitter, Instagram, Facebook and TikTok. Σε αυτές τις πράξεις μπορεί να διδάσκουν σε online μαθήματα, να κάνουν ψώνια για γείτονες. Μπορείς να δεις περισσότερα στο cares.nba.com/actsofcaring.

ΝΒΑ: Expand Your Community

Σε αυτή την περίοδο της κοινωνικής αποξένωσης, το NBA ωθεί οπαδούς να επεκτείνουν τις κοινωνίες τους μέσα από δραστηριότητες και online αλληλεπίδραση έτσι ώστε να κρατηθούν σε καλή κατάσταση και σωματικά και ψυχικά.

Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και το project “Jr. NBA at Home,” μία νέα σειρά με νέους ανθρώπους οι οποίοι την δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να παίξουν με τους φίλους και τους συμπαίκτες τους, αλλά θέλουν να παραμείνουν ενεργοί, να δουλέψουν στο παιχνίδι τους και να αλληλεπιδρούν με το NBA.

Το πρόγραμμα αυτό, περιλαμβάνει στο σπίτι μπασκετικές ασκήσεις που προωθούν την σωματική άσκηση και την βελτίωση του χαρακτήρα και μπορούν να πραγματοποιηθούν μοναχικά και σε μικρό χώρο. Επίσης, περιλαμβάνει, μηνύματα παικτών /παικτριών που εμπνέουν μικρά παιδιά να παραμείνουν ενεργοί και να να κάνουν σωστή και υγιεινή ζωή. Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει επίσης καθημερινές αναρτήσεις με το  @jrnba σε όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Επιπρόσθετα με το “Jr. NBA at Home,” το NBA αλληλεπιδρά με την εκπαίδευση, όπως π.χ. με προγράμματα όπως Scholastic Inc., Discovery Education, and NBA Math Hoops, για να προωθήσει πλατφόρμες για μαθητές και γονείς που έχουν φτιαχτεί για να online μάθηση.

Οι σπουδαίες προσωπικότητες του NBA και οι εκπαιδευτές θα προσπαθήσουν να κάνουν τα μαθήματα πολύ μικρά σε διάρκεια έτσι ώστε να είναι διασκεδαστικά από το σπίτι και όχι βαρετά και κουραστικά.

Και σε μία προσπάθεια να κατευνάσουμε τα υψηλά επίπεδα άγχους και στρες σε αυτή την χρονική περίοδο που τίποτα δεν είναι δεδομένο, το NBA, σε συνεργασία με την Headspace, θα “προμηθεύσει” ψυχική ευεξία και ευελιξία πόρων και εργαλεία για να ενθαρρύνουν τους οπαδούς να έχουν επίγνωση της ψυχικής τους ευεξίας και την ευημερία των γύρω τους.

NBA Together Live

Κάθε μέρα της εβδομάδας στις 3 το μεσημέρι, ένα μέλος της οικογένειας του NBA θα αλληλεπιδρά με τους φίλους του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, συμμετέχοντας σε live συνέντευξη η απαντώντας σε ερωτήσεις σε Live στο Instagram.

Την αρχή έκανε ο Κέβιν Λαβ των Κλίβελαντ Καβαλίερς και θα υπάρχει συνέχεια.. Επιπροσθέτως, το NBA καθημερινά παρουσιάζει κλασσικά παιχνίδια σε όλα τα κοινωνικά μέσα του (Youtube).

Για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση των φιλάθλων του ΝΒΑ να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους τους παίκτες και τις αγαπημένες τους ομάδες, το ΝΒΑ συνεργάζεται με το Turner Sports και προσφέρει δωρεάν το NBA League Pass μέχρι τις 22 Απριλίου!

Αυτό το pass προσφέρει όλα τα παιχνίδια της σεζόν 2019-2020, και μία μεγάλη γκάμα κλασσικών παιχνιδιών που έχουν μείνει στην ιστορία.

Οι οπαδοί μπορούν να εξαργυρώσουν αυτή την προσφορά μπαίνοντας εντελώς δωρεάν στον λογαριασμό τους στο NBA.com από ότι συσκευή θέλουν.

Η φράση “bigger than basketball”, που μεταφράζεται ως “κάτι πιο σπουδαίο από το μπάσκετ”, χρησιμοποιείται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού πολλές φορές όταν ένας παίκτης ή μία ομάδα προσπαθούν να κάνουν μία θετική πράξη για την κοινωνία.

Η απάντηση σε αυτή την πανδημία του κορονοϊού είναι η επιτομή της φράσης αυτής, με το NBA να προσπαθεί από την δική του πλευρά να βοηθήσει τον κόσμο σε όλη την υφήλιο να συσπειρωθεί και με συλλογική προσπάθεια να ξεπεραστεί αυτή η κρίση.

The post ΝΒΑ: Η απάντηση στον κορονοϊό με παγκόσμια καμπάνια appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα